VIDEO. Au început lucrările și pe lotul 2 al Autostrăzii de Centură București

VIDEO. Au început lucrările și pe lotul 2 al Autostrăzii de Centură București

Autostrada de Centură a Capitalei (A0), o nouă șosea de mare viteză diferită de actuala centură, începe să prindă contur din ce în ce mai mult. Din circa 101 km de inel de autostradă (A0) în jurul Bucureștiului, 52 de km vor reprezenta A0 Sud, unde cele trei loturi deja au fost contractate. Pe două din cele trei loturi de pe Sud, un constructor din Turcia a început să și lucreze în teren cu efecte vizibile, mai ales la intersecțiile cu DN5, DN6 și Autostrada A2.

Asociația Construim România a documentat din dronă stadiul lucrărilor pe Loturile 1 și 2, acolo unde lucrează turcii de la Alsim Alarko.

Filmările încep cu Lotul 2 (de la intersecția cu DN6) și continuă cu Lotul 1 (care se termină imediat după viitoarea intersecție cu Autostrada Soarelui A2)

Lotul 2:

---
„Pe lotul 2 lucrările au început să accelereze, antreprenorul concentrându-se pe realizarea forajelor, turnarea fundațiilor și radierelor, armarea pilelor și a culeelor și turnarea primelor elevații la majoritatea structurilor de pe acest lot. Pe aproape întreg tronsonul se execută lucrări la terasamente, dar în continuare au rămas aproximativ 3 km neatacați. Pe acest lot, în ultima săptămână, s-a realizat un progres fizic de aproximativ 1.5%”, informează Construim România.

„Pe lotul 1 antreprenorul a început să lucreze în zona pasajelor, podurilor, podețelor și a nodurilor rutiere (cu Autostrada A2, DN4 și DJ401)”, detaliază acum Asociația.

Pe celelate două loturi din zona sud nu se lucrează.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.