Iohannis: Autostrăzile să fie prioritate zero

Iohannis: Autostrăzile să fie prioritate zero

Infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern, a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis, joi, în discursul susţinut în cadrul vizitei la fabrica Ford din Craiova. 

"În atragerea de investiţii, administraţia locală are un rol cheie pe care îl încurajez să devină regulă şi nu excepţie. Ştim cu toţii că una din cerinţele esenţiale este asigurarea unei infrastructuri de calitate. Pentru a beneficia de investiţii mai mari, mai performante, pentru a reduce din diferenţele regionale mari existente în România infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern", a declarat Iohannis. 

El a arătat că înainte de a participa la lansarea noului model Ford EcoSport a discutat cu reprezentanţii Guvernului participanţi la eveniment, între care şi premierul Mihai Tudose, despre acest subiect. 

"În discuţiile pe care le-am avut am atins aceste subiecte şi am primit toate promisiunile necesare", a arătat Iohannis. 

Şeful statului a subliniat că imperativele pe care România le are în materie de infrastructură sunt necesare "nu numai ca industria auto să devină mai atractivă şi mai competitivă, ci pentru ca românii să poată călători eficient şi în siguranţă, pentru ca dezvoltarea României să se aşeze pe baze solide şi sănătoase". 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping