Guvernul cere ajutor privat ca să ia bani europeni pentru autostrăzi

Guvernul cere ajutor privat ca să ia bani europeni pentru autostrăzi

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A. în calitate de Autoritate Contractantă/Beneficiar, pe de o parte și S.C. ALPHACONSULT &ENGINEERING S.R.L., în calitate de Prestator, au încheiat în data de 28.12.2017, Contractul de Servicii ”Elaborarea documentației suport pentru Cererea de Finanțare pentru ”Autostrada Brașov-Târgu Mureș-Cluj-Oradea, Sector 3 Gilău-Borș+Finalizarea Lucrărilor la Nodul Gilău și Conexiunea dintre Secțiunea 2B cu Subsecțiunea 3A Drumul de legătură Centura Oradea (girație-Calea Sîntandrei)-Autostrada A3 (Biharia)””, nr. 101236.

Obiectul Contractului de Servicii îl reprezintă completarea Studiului nde Fezabilitate existent pentru Autostrada Brașov-Târgu Mureș-Cluj-Oradea, Sector 3 Gilău-Borș+Finalizarea Lucrărilor la Nodul Gilău și Conexiunea dintre Secțiunea 2B cu Subsecțiunea 3A Drumul de legătură Centura Oradea (girație-Calea Sîntandrei)-Autostrada A3 (Biharia), prin întocmirea documentației justificative necesare pregătirii cererilor de finanțare aferente proiectului, din Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul exercițiului financiar 2014-2020, în conformitate cu legislația europeană în vigoare ce reglementează transmiterea informațiilor referitoare la proiectele majore.

Documentația pregătită va susține necesitatea și oportunitatea investiției și va fundamenta maturitatea proiectului din punct de vedere tehnic, economic, financiar, social și al protecției mediului.

Prestatorul va îndeplini serviciile stabilite în prezentul Contract, în condițiile și termenele prevăzute, în conformitate ce cerințele menționete în Caietul de Sarcini.

Valoare Contractului de Servicii este de 95.000,00 lei, fără TVA, la care se adaugă TVA conform prevederilor legale.

Durata Contractului de Servicii este de 18 luni de la Data de Începere a Contractului, adică de la data semnării sale de către ultima parte.

 

Proiect co-finanţat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping