EXCLUSIV. Noul PREMIER al România a făcut PROMISIUNI fără ACOPERIRE în materie de drumuri

EXCLUSIV. Noul PREMIER al România a făcut PROMISIUNI fără ACOPERIRE în materie de drumuri

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că l-a desemnat pe Mihai Fifor ca premier interimar, că a convocat pentru mâine la consultări partidele parlamentare, întrucât doreşte o procedură rapidă pentru instalarea unui nou guvern.


Fifor vine de la Craiova, iar în 2013 când era doar simplu senator, promitea tot felul de proiecte de infrastructură care au eșuat.


Într-o intervenție în Senat, Fifor susținea, în anul 2013, că "județul Dolj a primit în sfârșit o veste bună. Drumul Expres Craiova - Pitești este tot mai aproape de a deveni o certitudine... avem deja cinci investitori care doresc să realizeze acest drum de maximă importanță pentru Craiova și, îndrăznesc să spun, pentru întreaga țară".

Realitatea, în octombrie 2017: "Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că la încheierea termenului-limită de depunere a ofertelor pentru proiectarea şi execuţia primelor două tronsoane ale Drumului Expres Craiova-Piteşti (luni seara) au fost întregistrate în total 20 de candidaturi".


Fifor mai declara, în 2013, că "avem nevoie ca drumul Calafat - Craiova să fie reabilitat". În 2018, jumătate din acest drum nu este încă reabilitat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping