Luni, 01 Aprilie 2024 - TIRMagazin.ro

Două camioane cu lemne confiscate de poliție

La data de 30 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Bacău au acţionat în județ, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice și a transportului ilegal de materiale lemnoase.

Astfel, pe DN2 – E85, în localitatea Răcăciuni, polițiștii au depistat în trafic două autocamioane încărcate cu cherestea. Din verificările efectuate a reieșit că, transportatorii ar fi implementat avizele de însoțire a materialului lemnos, în aplicația SUMAL 2.0, după momentul depistării.

Polițiștii au procedat la inventarierea lemnului din ambele vehicule, rezultând cantitatea de 98 m.c. de cherestea, în valoare de peste 90.000 de lei, aceasta fiind ridicată în vederea stabilirii provenienței și dată în custodie Ocolului Silvic Răcăciuni.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Coliziune dramatică între două camioane

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit pe prima bandă pe Autostrada A4 pe sensul Agigea – Ovidiu, la kilometrul 15, în afara municipiului Constanța, după ce două ansambluri rutiere au fost implicate într-o coliziune nesoldată cu victime.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.