VIDEO Șofer de camion, tras pe dreapta pentru că mergea cu un picior afară pe geam Recomandat

VIDEO Șofer de camion, tras pe dreapta pentru că mergea cu un picior afară pe geam

Un polițist din Timiș, care are 187.000 de urmăritori pe pagina de Facebook și ale cărui postări se viralizează foarte des, a filmat momentul când controlează un tânăr șofer de TIR pe care l-a surprins când conducea cu picioarele pe fereastră, pe autostradă.

Valer Kovacs a filmat cu bodycamul momentele în care i-a controlat camionagiului actele și a purtat cu el o discuție, înainte de a-l sancționa.

„V-am oprit în caz că sunteți amorțit, aveți probleme la picioare. Nu stăm cu picioarele pe fereastră. Am trecut pe lângă dumneavoastră, m-ați văzut, erați cu picioarele pe fereastră. Am trecut a doua oară, erați la fel. Eu ce să înțeleg?”, îi spune agentul șoferului pe care-l direcționase spre o ieșire de odihnă de pe autostradă și-l oprise acolo.

Polițistul continuă să vorbească apoi cu șoferul: „Acuma, eu nu vreau să vă fac teorie, dar este amendă dacă stați cu picioarele la fereastră, știți!? Dați-mi și mie permis, buletin, certificate de înmatriculare, vă rog”. Șoferul îi întinde prin geamul deschis al cabinei actele cerute, moment în care polițistul îi spune: „Haideți jos să vă dezmorțiți!”

Filmarea continuă cu momentul în care șoferul coboară și Valer Kovaci îi spune, arătând spre o benzinărie din zona unde l-a oprit pe camionagiu: „Mergeți acolo, beți o cafea, relaxați-vă, întindeți picioarele. Până și mie îmi amorțesc picioarele, dar fac pauză”. (libertatea.ro)


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.