Autostrada prăbușită și refăcută este năpădită de buruieni și nepăsare

Autostrada prăbușită și refăcută este năpădită de buruieni și nepăsare

Asocițaia Pro INfrastructura a publicat imagini cu peisajul dezolant din zona Aciliu, parte a lotului 3 al Autostrăzii A1 Orăștie-Sibiu! 

Vestitul tronson, inaugurat în pripă în noiembrie 2014 înainte de alegerile prezidențiale, demolat în 2015 pe 200 de metri din cauza execuției execrabile și reparat parțial în 2016, pare complet abandonat: vegetație luxuriantă și apă care își face de cap pe lângă pilele viaductului Aciliu și la dealul Bucium.

În timp ce șanțurile betonate arată ca după război, fiind distruse pe kilometri întregi, iar sistemul de scurgere a apelor pluviale și de protecție a infrastructurii viaductului Aciliu este complet nefuncțional, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere doarme în papuci, fiind incapabilă să facă o minimă întreținere.

Finalizarea lucrărilor din afara corpului autostrăzii a fost licitată de CNAIR de cel puțin 10 ori, de tot atâtea ori procedura fiind anulată. Licitația a fost recent relansată, rămâne de văzut cu ce rezultat.

Cerem CNAIR să deruleze de urgență un program de mentenanță corespunzătoare până la contractarea lucrărilor rămase/de remediere!

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.