Joi, 09 Februarie 2023 - TIRMagazin.ro

Un şofer a intrat cu autobuzul într-o grădiniţă: doi copii au murit

Primii care au intervenit l-au scos pe șofer din epavă prin geamul din partea pasagerului, apoi serviciile de urgență au preluat controlul.
Incidentul a avut loc în jurul orei locale 8:30, când copiii sunt aduşi şi lăsaţi de părinţi la grădiniţă. Circumstanţele din jurul accidentului sau un posibil motiv nu au fost imediat clare. Un martor a declarat că el şi un grup de părinţi au încercat să salveze copiii prinşi sub autobuz şi au reuşit să îl domolească pe şofer, care se comporta ciudat.

Hamdi Ben Chaabane, care locuieşte în cartier şi a fost unul dintre primii care a ajuns la faţa locului, a declarat că autobuzul a avut probabil o viteză de 30 sau 40 km/h când a lovit grădiniţa. "Din ceea ce am văzut, nu a fost un accident", a spus el.

După ce autobuzul a lovit grădiniţa, şoferul a ieşit şi a început să se comporte ciudat. "A deschis uşa. Şi-a dat jos toate hainele. Era complet dezbrăcat", a spus Ben Chaabane. "Nu ştim de ce a făcut asta. Ne-am aruncat asupra lui. Am încercat să îl potolim", a povestit bărbatul. El l-a descris pe şofer ca fiind "într-o altă lume".

 


FORD TRUCKS 3000


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.