Nu mai sunt drumuri naţionale închise din cauza condiţiilor meteo

Nu mai sunt drumuri naţionale închise din cauza condiţiilor meteo

Centru lnfotrafic anunţă că, joi, nu mai sunt drumuri naţionale închise din cauza viscolului sau a ninsorilor, însă se menţine restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila. Totodată, manevrele în portul Midia rămân oprite, restul porturilor de la Marea Neagră fiind redeschise.


Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi la ora 10.00, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Totuşi, se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pentru DN 22 Râmnicu Sărat (judeţul Buzău) - municipiul Brăila (judeţul Brăila).

De asemenea, din cauza vântului puternic rămân sistate manevrele în portul Midia, celelalte porturi de la Marea Neagră fiind redeschise.

”Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceţi considerabil viteza pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi nu bruscaţi comenzile autovehiculelor. Folosiţi frâna de motor pentru încetinire! Nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule staţionate şi permiteţi accesul utilajelor de deszăpezire!”, avertizează poliţiştii.


FORD TRUCKS 3000


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.