VIDEO Șicane periculoase în trafic cu un camion și un autoturism Recomandat

VIDEO Șicane periculoase în trafic cu un camion și un autoturism

Un șofer din Alba a simțit că viața îi este pusă în pericol pe o șosea din județul Sibiu. Marți seară, circula pe Valea Oltului și se apropia de Boița.

A vrut să depășească un camion și, deși pe sens erau două benzi, n-a putut să o facă, asta fiindcă șoferul TIR-ului nu a vrut să îl lase să treacă. Aflat în fața sa, a apelat la manevre periculoase, schimbând benzile și circulând pe mijlocul drumului.
Șoferul autoturismului a povestit ce a pățit, marți seara, pe DN7, înainte de a intra în localitatea sibiană Boița. A încărcat și o filmare pe pagina sa de Facebook, întrebându-și prietenii ce pot spune despre „pericolul de pe șosele”.

Bărbatul a fost șicanat în trafic de un șofer de TIR pe care el intenționa să îl depășească pe o porțiune de șosea cu două benzi pe sens. „În primă fază, cel cu camionul îl urca pe cel cu prelata mică pe parapeți, că na, cum se bagă el așa. Apoi, când au fost din nou două benzi, eu am vrut să îl depășesc, dar nu am fost lăsat. Mai precis, s-a atentat la viața mea și a altor doi pasageri din autoturism”, a povestit, pe Facebook, șoferul.


FORD TRUCKS 3000


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.