Luni, 06 Februarie 2023 - TIRMagazin.ro

Un șofer de camion a parcurs 2.300 de km fără „odihna obligatorie”. A folosit magnetul

Un mic magnet a fost suficient pentru ca șoferul camionului să perturbe funcționarea tahografului și a contorului de parcurs. Astfel, nefiind nevoit să se oprească pentru odihna obligatorie, a parcurs cei peste 2.300 de kilometri dintre Polonia și Turcia dintr-o bucată. Din fericire, inspectorii de transport rutier din Rzeszów l-au reținut pe bărbat și l-au predat poliției.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ATENȚIONARE Personal și tehnică militară de drumurile României timp de o săptămână

Personal și tehnică militară din cadrul Brigăzii 8 Rachete Operativ Tactice „Alexandru Ioan Cuza” din garnizoana Focșani au început astăzi 4 februarie deplasarea spre Poligonul complex de trageri din cadrul Școlii de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu” din Capu Midia, județul Constanța, pentru a participa la activități de instruire.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

A condus camionul 14 ani fără permis. Avea și atestat tahograf, obținut ilegal

Timp de peste 12 ani, un bărbat din comuna Albota a avut profesia de şofer profesionist în ciuda faptului că avea permisul de conducere anulat din anul 2014, în urma unei sentinţe judecătoreşti. Culmea este că bărbatul a obţinut, ilegal, de la Autoritatea Rutieră Română un card tahograf şi atestat astfel putând să lucreze pe camion. O vreme bărbatul a făcut curse în afara ţării, circulând cu un permis fals.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.