Marți, 07 Februarie 2023 - TIRMagazin.ro

Grindeanu anunță persoane competente în CA de la CNAIR, dar le ține la secret

Rapoartele finale pentru selecţia membrilor în Consiliile de Administraţie ale Metrorex, Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR), CFR Călători şi CFR SA (Infrastructură) au fost definitivate şi urmează ca Adunarea Generală a Acţionarilor să numească administratorii definitivi, informează Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii printr-un comunicat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șofer de dubă și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost lovit de gheața desprinsă de pe camion

Un șofer de dubă din Maramureș și-a văzut moartea cu ochii în dimineața zilei de ieri, 6 februarie 2023. În timp ce circula între Moftin și Carei, o bucată de gheață s-a desprins de pe un camion care se deplasa în fața sa și i-a lovit în plin parbrizul. Cu greu a reușit maramureșeanul să îl oprească pe șoferul camionului, iar apelul la 112 nu l-a ajutat cu mult.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

ANAF zice că Lukoil are impozit neplătit de 50 de milioane de lei

ANAF i-a emis decizie de impunere gigantului petrolier rus Lukoil, în urma unei inspecţii fiscale, solicitându-i să plătească impozit suplimentar în sumă totală de peste 50 de milioane de lei pe profituri obţinute în 2021, din operaţiuni din România de vânzare de produse petroliere, inclusiv la export, relevă date analizate de Profit.ro, transmite News.ro.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.