TGE: MAN intră în rândul van-urilor Recomandat

TGE: MAN intră în rândul van-urilor

• MAN, vânzător pentru o gamă completă de produse • Capacitate de încărcare de până la 18,4 metri cubi • Motoare de la 75 kW la 130 kW • Siguranță la standarde ridicate datorită Asistenței la frânarea de urgență • Service non-stop •

Compania a intrat, anul trecut, cu succes în segmentul van cu MAN TGE. Van-ul MAN vine în întâmpinarea solicitării clienților care au nevoie de vehicule utilitare ușoare pentru a îndeplini sarcinile provocatoare. Consultanții, specialiști în vânzări TGE, sunt la dispoziția clienților pentru a oferi soluții personalizate.

Oferta: o gamă largă de produse
MAN furnizează o gamă completă de vehicule, oferind vehicule de la 3 până la 44 de tone greutate totală pentru a face față oricărei sarcini de transport. MAN și-a extins afacerea orientată spre client, implicându-se în segmentul van, cu TGE. Accentul se pune, întotdeauna, pe găsirea celei mai bune soluții pentru client. Personalul special instruit este disponibil pentru a oferi consultanță și asistență specializată. Este rezultatul unei experiențe de mulți ani în domeniu. MAN asigură o legătură eficientă cu diverși producători de caroserii. Personalul lucrează în strânsă colaborare cu clienții mari.
Lucrul în echipă între client, producătorul caroseriei, echipa de vânzări și de service ale MAN are ca rezultat un vehicul care oferă o valoare optimă a utilizatorului în timpul ciclului său de viață. MAN TGE oferă cele mai bune cifre ale costului de proprietate (TCO) datorită coeficientului minim de rezistență (Cd) de 0,33, cel mai mic consum de combustibil din clasa sa și costurile scăzute de întreținere și reparare.

Un spațiu mai mare și o capacitate uriașă de încărcare
Variantele cu cabină-single și dublă pot fi comandate cu o gamă largă de unități de caroserie, direct din fabrică. MAN TGE poate fi ales în variantele cu două ampatamente, trei înălțimi ale acoperișului și trei lungimi. Lungimea variază de la 5983 milimetri, până la 6833 milimetri, ajungând la 7388 milimetri în varianta cea mai încăpătoare. Înălțimile disponibile ale vehiculului sunt de 2340, 2575 și 2800 milimetri. În combinația potrivită, rezultă o capacitate maximă de încărcare de 18,4 metri cubi. Iluminarea cu LED-uri luminoase a spațiului de încărcare vine întotdeauna în dotarea standard. Modelul MAN TGE poate avea o greutate totală de 3,0 tone, în timp ce modelul de vârf de serie oferă 5,5 tone. Cârligul de remorcare permite transportul a încă 3,5 tone. Sarcina utilă maximă de 3,5 tone, de exemplu, este excepțională.

Sisteme de acționare diverse și economice
Există, de asemenea, o gamă largă de variante de acționare disponibile. În funcție de greutatea maximă admisă a autovehiculului, tracțiunea pe față, tracțiunea pe spate sau tracțiunea integrală sunt disponibile, oferind opțional o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau o cutie automată cu 8 trepte. MAN TGE dispune de un motor diesel de ultimă generație care promite un nivel ridicat de durabilitate și fiabilitate. Motorul de 1968 cm3 vine în versiunile de 75 kW / 102 CP, 90 kW / 122 CP, 103 kW/140 CP și 130 kW/177 CP. Unitatea cu patru cilindri este special concepută pentru a face față cerințelor unui vehicul utilitar. Economia și robustețea au fost principalele priorități în dezvoltarea vehiculului. Aceste atribute sunt combinate pentru a oferi cele mai bune performanțe din clasa sa, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere ecologic.

Confort interior
O mulțime de spații de depozitare bine proiectate ajută conducătorii auto în munca lor zilnică. Modelarea scaunului șoferului -disponibilă în patru variante de design- asigură confortul optim pentru călătorii lungi. Durabilitatea este asigurată de garnituri de etanșare rezistente la uzură, împrumutate de la modelele de camioane.

Siguranță maximă datorită sistemelor de asistență
Asistența la frânarea de urgență (Emergency Brake Assist - EBA), montată ca standard pe TGE, reprezintă contribuția majoră a MAN la siguranța rutieră. Senzorii monitorizează distanțele critice față de vehiculul din față și ajută la reducerea distanței de oprire a vehiculului. Ca o caracteristică suplimentară de siguranță, sistemul de frânare de urgență -City Emergency Brake- integrat, frânează automat autovehiculul la viteze reduse pentru a preîntâmpina accidentele.
Sistemul opțional Reversing Assist ajută la parcare. O funcție de asistență pentru manevrarea remorcii poate fi, de asemenea, activată, după caz. Sistemul de direcție electromecanică compensează forțele create de vânturile laterale. Sistemul adaptiv de control al vitezei de croazieră (ACC) asigură niveluri ridicate de confort pe autostradă.

Servicii excepționale
Noua serie de modele beneficiază de asistența tehnică MAN. Compania MAN este renumită pentru furnizarea de asistență simplificată, adesea fără a necesita aranjarea unei întâlniri într-un centru de service. MAN oferă ajutor rapid în cazuri de urgență, inclusiv la sfârșit de săptămână și pe timpul nopții. Sunt disponibile, desigur, pachete de servicii complete, precum și contracte flexibile de reparații și întreținere. Garanțiile extinse și asistența pentru defecțiuni 24 de ore din 24 completează gama de servicii. MAN oferă, de asemenea, servicii financiare special concepute pentru a sprijini administratorii și proprietarii flotelor atunci când achiziționează vehicule și pe tot parcursul ciclului de viață al unui vehicul. Specialiștii MAN ProfiDrive ofer o gamă largă de cursuri șoferilor și instruire continuă în domeniul dezvoltării profesionale.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping