SCHMITZ CARGOBULL ÎȘI EXTINDE PORTOFOLIUL DE PRODUSE Recomandat

SCHMITZ CARGOBULL ÎȘI EXTINDE PORTOFOLIUL DE PRODUSE

Noul șasiu A.WF pentru remorci și șasiul Z.WF pentru remorci cu ax central sunt noi produse intrate în acest an în portofoliul Schmitz Cargobull.

Transportul multimodal pentru mărfuri generale devine din ce în ce mai important în Europa, ca urmare a creșterii densității traficului, a cererii de reducere a emisiilor de dioxid de carbon și urmare a cerințelor expeditorilor pentru o logistică durabilă. Schimbările rapide între transportul pe șosea și calea ferată, siguranța mărfurilor și flexibilitatea remorcilor sunt cerințe stricte de la producătorii de vehicule.
Datorită sistemului său modular, Schmitz Cargobull oferă soluții și echipamente optime pentru transportul multimodal, care nu se limitează la semiremorci S.KO și semiremorci cu prelată S.CS.
Schmitz Cargobull își extinde, din nou, portofoliul de produse reintroducând șasiurile A.WF și Z.WF, precum și noua suprastructură interschimbabilă W.BO, pentru soluții multimodale eficiente.
Șasiul inteschimbabil este dezvoltat, proiectat și produs de Schmitz Cargobull în Slovacia în noua locație Schmitz Cargobull din Michalovce. Noua suprastructură interschimbabilă W.BO din gama Schmitz Cargobull va fi produs la comandă de specialistul în remorci Kerex.
Aceste remorci folosite pentru operațiuni de schimbare a suprastructurii au o gamă largă de gărzi la sol, făcându-le deosebit de adaptabile. Se disting prin designul lor simplu și robust. Sunt echipate în mod optim pentru a ușura operațiunile de interschimbare și pentru a permite manipularea economică a containerelor. Opțional, șasiul este, de asemenea, disponibil în versiuni zincate la cald.
Cu șasiu robust din oțel cu două axe și încuietorile containerelor pentru 1 x 20’, șasiul interschimbabil A.WF este echipamentul optim pentru fixarea și susținerea containerelor interschimbabile.
Pentru a transporta în mod flexibil module și containere interschimbabile, acesta a fost adaptat în mod optim cerințelor transportului multimodal.
Șasiul interschimbabil Z.WF pentru remorci cu ax central este, de asemenea, conceput pentru a transporta în mod flexibil module și containere interschimbabile. Proiectate și testate pentru fiecare tip de sarcină de transport, cu sarcini utile de aproximativ 14,5 tone, ambele șasiuri sunt potrivite pentru transportul containerelor/carcaselor interschimbabile cu montaje standardizate ISO (20’).
Șasiul opțional galvanizat la cald este rezistent la coroziune și oferă o protecție optimă împotriva ruginii. O garanție de 10 ani împotriva ruginii se aplică tuturor pieselor zincate din șasiu. Acest lucru contribuie la păstrarea valorii șasiului, care se reflectă în valoarea de revânzare.
Suprastructura inteschimbabilă W.BO este o nouă completare a gamei de produse Schmitz Cargobull,ca soluție pentru transportul multimodal. În loc să piardă timpul în timpul încărcării și descărcării, box-urile interschimbabile pot fi așezate și înlocuite imediat cu un alt container interschimbabil gata pentru transport ulterior. În plus față de economisirea timpului, acest lucru ajută vehiculul de transport să fie utilizat mai eficient. Mai mult, timpul de conducere pentru șofer este redus și se evită cursele în gol.
Suprastructura interschimbabilă Schmitz Cargobull W. BO pentru transportul de mărfuri reprezintă o cutie cu pereți netezi, o construcție din oțel, care oferă o gamă largă de opțiuni de echipare, cum ar fi un sistem dublu etajat, ușă cu role sau un sistem standard de găuri.
Schmitz Cargobull oferă trei modele diferite de suprastructuri interschimbabile, care sunt concepute pentru a face față unei game largi de sarcini de transport. Acestea sunt disponibile cu lungimi de 7,45 m și 7,82 metri.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.