Schmitz Cargobull - campanie de donații pentru Ucraina Recomandat

Schmitz Cargobull - campanie de donații pentru Ucraina

Având în vedere războiul în desfășurare și suferința cu care se confruntă populația din Ucraina, Schmitz Cargobull a lansat în cadrul companiei, în aprilie 2024, un apel pentru donații pentru proviziile medicale urgent necesare și mijloace de transport.

Răspunsul și disponibilitatea de a ajuta în rândul angajaților au fost remarcabile, aceștia donând suma impresionantă de 18.565 de euro. Această sumă a fost dublată de companie, astfel încât un total de 37.137 de euro a fost transferat către organizația de ajutor din Ucraina, asociația "Brücke".

Donațiile vor merge direct către achiziționarea unei ambulanțe și a echipamentelor medicale care salvează vieți, precum medicamente, pansamente, seringi, catetere, defibrilatoare, tărgi și multe altele.

Asociația "Brücke" a fost înființată în 2022 de unsprezece membri angajați din Germania și Ucraina, care au stabilit o legătură directă cu clinicile din zonele de criză.

Ei primesc solicitări în fiecare zi și livrează ajutorul urgent necesar direct la clinicile din Ucraina.

Fondurile donate sunt cheltuite în proporție de 1:1 pentru achiziționarea materialelor necesare pentru a ajuta oamenii din Ucraina direct și rapid.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.