SCHMITZ CARGOBULL AG ARE UN NOU CONSILIU DE SUPRAVEGHERE Recomandat

SCHMITZ CARGOBULL AG ARE UN NOU CONSILIU DE SUPRAVEGHERE

Schmitz Cargobull AG a anunțat, în cadrul Adunării Generale anuale din 24 septembrie 2019, reorganizarea Consiliului de Supraveghere.

Odată cu expirarea mandatelor, Președintele consiliului de supraveghere, dr. Jürgen Kluge și membrii Consiliului de Supraveghere Wolfgang Fritsch-Albert, Peter Schmitz și Dietrich Zaps și-au încetat misiunea.
Astrid Hamker, dr. Detlev Ruland, profesorul Dr. Harald Ludanek și dr. Hans Moormann au fost numiți reprezentanți ai acționarilor în Consiliul de Supraveghere al Schmitz Cargobull AG.

Profesorul Dr. Jürgen Kluge, consultant independent în management și, timp de mai mulți ani, angajat ca și consultant în management la McKinsey & Company, dar și pentru Schmitz Cargobull, a preluat funcția de Președinte al Consiliului de Supraveghere al Schmitz Cargobull AG în iunie 2013. I-a succedat lui Peter Schmitz, care a deținut această funcție din 2003.

Peter Schmitz a contribuit semnificativ la dezvoltarea companiei ca lider de piață în domeniul remorcilor și în cel al tehnologiei prin inovațiile sale tehnologice. El a fost, prima oară, Directorul general și apoi Președintele Boardului de Management în urma transformării companiei într-o societate pe acțiuni. Din 2003 până în 2013, a preluat responsabilitatea pentru dezvoltarea companiei ca Președinte al Consiliului de Supraveghere.

Wolfgang Fritsch-Albert, până de curând proprietar și CEO al companiei familiale Westfalen AG din Münsterland, a fost cooptat de Schmitz Cargobull ca membru al Comitetului consultativ din 1996. A preluat mandatul în Consiliul de Supraveghere al Schmitz Cargobull AG în 1999.

Ing. Dietrich Zaps, „Automotive Consultant”, a ocupat mai mulți ani poziții de top în industria auto internațională, inclusiv președinte și CEO al ThyssenKrupp Budd Comp. și membru al Comitetului executiv al ThyssenKrupp Automotive AG pentru America de Nord. El a fost cooptat în Consiliul de Supraveghere al Schmitz Cargobull AG din 2013.

Noul Consiliu de Supraveghere al Schmitz Cargobull AG este alcătuit acum din următorii reprezentanți ai acționarilor:

Astrid Hamker (1966) are mulți ani de experiență în management ca managing partner în cadrul grupului Piepenbrock. De asemenea, este membru al Consiliului consultativ și al Consiliului de supraveghere al altor companii, precum Drägerwerk AG. A fost președinte al Wirtschaftsrat Deutschland din iunie 2019.

Profesorul Dr. Harald Ludanek (1958) a fost responsabil pentru dezvoltarea tehnică a numeroase branduri ale grupului Volkswagen din 1992 până în 2017. Din 2012 până la începutul anului 2016, a fost membru al Consiliului de cercetare și dezvoltare tehnică Scania în Suedia. Recent, a fost ales membru al Consiliului de Cercetare și Dezvoltare la Volkswagen Vehicule Comerciale. Este membru Schmitz Cargobull AG Innovation Circle din 2018.

Dr. Detlev Ruland (1959) este membru al Consiliului consultativ digital al KUBIK din 2018. Înainte de aceasta, a fost președinte al Consiliului de administrație al Centrului German de Cercetare pentru Inteligență Artificială (DFKI) din Kaiserslautern și Saarbrücken. De asemenea, a lucrat pentru McKinsey & Company, Inc. și RWE AG în calitate de Chief Information Officer, înainte de a se alătura Deutsche Post AG în 2018, în calitate de Chief Information Officer și Chief Technology Officer.

Dirk Hoffmann (1966), membru al Consiliului de Supraveghere al Schmitz Cargobull AG din 2013, a fost numit Președinte al Consiliului de Supraveghere. După ce și-a încheiat pregătirea profesională la Schmitz Cargobull, a lucrat mulți ani în funcții de management în vânzări. În 1995, a fondat împreună cu soția sa EWT Truck & Trailer Handels GmbH, importatorul Schmitz Cargobull în Polonia, Republica Cehă și Slovacia.

Robin J. Stalker (1958), contabil public atestat, s-a alăturat lui Arthur Young (acum EY) în Noua Zeelandă și Londra și a ocupat diverse funcții în domeniul finanțelor și controlului în industria divertismentului din Asia și Statele Unite înainte de a deveni Chief Financial Officer (CFO) al Adidas AG. Este membru al Consiliului de Supraveghere al Schaeffler AG și este membru al Consiliului de Supraveghere al Schmitz Cargobull AG din 2017.

La sfârșitul lunii august, au avut loc alegerile în cadrul reprezentaților angajaților în Consiliul de Supraveghere. Yvonne Seggewiß, membră a Consiliului muncitorilor la uzina Schmitz Cargobull din Vreden și Hans-Joachim Hebing au părăsit Consiliul de Supraveghere la cererea lor. Manuel Terhürne, Uzina Vreden și Pietro Bazzoli, IG Metall, au fost aleși succesorii lor.
Reprezentanții angajaților în cadrul Consiliului de Supraveghere al Schmitz Cargobull AG sunt: Heinz Pfeffer, director general al IG Metall Rheine, Pietro Bazzoli, director general al IG Metall Bocholt, Thomas Meissner, președintele Consiliului de lucru Cargobull Parts & Services, Thomas Schwier, președintele Consiliului de lucru Schmitz Cargobull Altenberge / Horstmar, Manuel Terhürne, președintele Consiliului de lucru al Vreden, Volker Flatau, șeful liniei de producție Curtainsider Schmitz Cargobull AG.
În numele acționarilor, noul președinte al Consiliului de Supraveghere, Dirk Hoffmann, a mulțumit membrilor care au părăsit Consiliul de Supraveghere pentru angajamentul și contribuția lor, care au asigurat succesul Schmitz Cargobull. "Cu noul Consiliu de Supraveghere, abordăm provocările sectorului de transport și logistică într-o manieră puternică și plină de încredere. Suntem bine poziționați pentru a continua povestea de success Schmitz Cargobull", a explicat Dirk Hoffmann.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping