Schmitz Cargobull - 200 de semiremorci frigorifice pentru Primafrio Recomandat

Schmitz Cargobull - 200 de semiremorci frigorifice pentru Primafrio

• Cu noile remorci, Primafrio își extinde flota la 2.800 de vehicule, deservind cele mai importante piețe din Europa.
• Toate semiremorcile frigorifice S.KO COOL sunt echipate cu unitatea de refrigerare pentru transport S.CU d80 de la Schmitz Cargobull.
• Noua achiziție este în conformitate cu strategia de inovare a Grupului Primafrio, care se concentrează pe durabilitate și tranziția energetică.

Grupul Primafrio, furnizor internațional de servicii logistice și lider de piață european în transportul rutier sub temperatură controlată al fructelor și legumelor, a adăugat 200 de semiremorci frigorifice S.KO COOL de la Schmitz Cargobull în flota sa. Generația cea mai recentă de semiremorci frigorifice este echipată cu unitatea de refrigerare pentru transport S.CU d80 și sistemul telematic TrailerConnect® de la Schmitz Cargobull.
"Această achiziție reprezintă un pas important pentru compania noastră, deoarece folosim pentru prima dată vehicule inovatoare de la Schmitz Cargobull, consolidându-ne angajamentul față de logistica excelentă și serviciile impecabile pentru clienții noștri. Reputația Schmitz Cargobull ne oferă încredere neclintită în calitatea și eficiența semiremorcilor sale", a declarat José Esteban Conesa, președintele Primafrio.
Andreas Schmitz, CEO-ul Schmitz Cargobull, și-a exprimat satisfacția față de parteneriat în timpul vizitei sale la sediul Grupului Primafrio: "Suntem încântați să lucrăm cu o companie de frunte precum Primafrio. Această colaborare reflectă angajamentul nostru comun față de excelență și inovație în transportul frigorific. Suntem încântați de călătoria pe care am început-o împreună și suntem convinși că acest parteneriat va fi benefic pentru ambele părți".
Cele 200 de semiremorci frigorifice S.KO COOL au un șasiu galvanizat pentru care Schmitz Cargobull oferă o garanție anti-corozivă de 10 ani. Pentru a obține performanțe optime de răcire, semiremorcile sunt echipate cu puternica unitate de refrigerare pentru transport S.CU d80. Aceasta se caracterizează prin zgomot redus și un motor optimizat din punct de vedere al emisiilor. Un panou solar pe acoperișul unității de refrigerare protejează bateria de descărcarea profundă și asigură o alimentare constantă cu energie. Semiremorcile sunt echipate cu caracteristici suplimentare, cum ar fi înregistrarea digitală a temperaturii, noul sistem de distribuție a aerului și un pachet complet de service care include întreținere, reparații și asistență în caz de defecțiune.
Primafrio se bazează pe telematica TrailerConnect® pentru gestionarea eficientă și durabilă a flotei și temperaturii. Acest lucru permite monitorizarea în timp real a parametrilor importanți, cum ar fi temperatura, presiunea pneurilor, locația remorcii etc. De asemenea, oferă operatorului o vedere mai bună și un control îmbunătățit asupra remorcilor și încărcăturii sale.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.