VIDEO. Rebranding IVECO Group - numele și sigla IVECO deschid calea pentru noua divizie On-Highway Recomandat

VIDEO. Rebranding IVECO Group - numele și sigla IVECO deschid calea pentru noua divizie On-Highway

Noua divizie On-Highway prinde contur ca organizație globală responsabilă cu protecția, suportul și consolidarea a opt entități unice, dar unificate.

Acesta este noul IVECO Group, iar dezvăluirea logoului său reprezintă un nou pas către desprinderea acestei divizii din cadrul CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI), estimată a se produce la începutul anului 2022.

Logoul instituțional, care desemnează IVECO Group ca entitate de tip holding, reflectă această nouă realitate. Designul acestui logo subliniază importanța mărcilor pe care le reunește și reprezintă, totodată, un omagiu față de moștenirea acestora, delimitând clar noua lor traiectorie. Numele a apărut în 1975, prin înființarea Industrial VEhicles COrporation.

Identitatea este subliniată prin intermediul unui tipar sobru, iar culoarea indică stabilitatea, puterea ADN-ului industrial, precum și ambiția de a-și atinge obiectivele. Angajamentul față de inovație, o tradiție pentru companie, este reprezentat prin punctul albastru dintre cele două cuvinte, sugerând echilibrul și atrăgând atenția asupra detaliilor.

Sub noul logo se află desfășurarea de forțe a mărcilor pe care acesta le reunește. În centru sunt plasate IVECO (marca vehiculelor comerciale din gamele ușoare, medii și grele) și FPT Industrial (brandul producător al motoarelor și al transmisiilor din CNH Industrial).

Regăsiți noul logo dinamic în videoclipul de mai jos.

CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI) este lider global în sectorul bunurilor de capital, cu o experiență industrială consolidată, o gamă largă de produse și o prezență mondială. Fiecare dintre brandurile individuale aparținând companiei este o forță internațională majoră în sectorul său industrial specific: Case IH, New Holland Agriculture și Steyr pentru tractoare și mașini agricole; Case și New Holland Construction pentru echipamente de lucrare a pământului; Iveco pentru vehicule comerciale; Iveco Bus și Heuliez Bus pentru autobuze și autocare; Iveco Astra pentru vehicule de carieră și construcții; Magirus pentru vehicule de stingere a incendiilor; Vehicule de apărare Iveco pentru apărare și protecție civilă; și FPT Industrial pentru motoare și transmisii.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.