CNH Industrial și Nikola - co-sponsori ai dezbaterii Politico: „Decarbonizarea transportului greu și rolul hidrogenului” Recomandat

CNH Industrial și Nikola - co-sponsori ai dezbaterii Politico: „Decarbonizarea transportului greu și rolul hidrogenului”

CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI) și Nikola Corporation (NASDAQ: NKLA) au sponsorizat evenimentul organizat de Politico: „Decarbonizarea transportului greu și rolul hidrogenului”.

Evenimentul, care a avut loc la 1 octombrie 2020, a reunit factori politici din UE, experți din industrie și reprezentanți ai organizațiilor interguvernamentale pentru a discuta despre cea mai bună cale de decarbonizare a transporturilor grele și rolul pe care îl poate avea hidrogenul în aceste eforturi continue.
Gerrit Marx, președintele Commercial & Specialty Vehicles la CNH Industrial și membru al Consiliului de administrație Nikola, a prezentat observațiile introductive ale evenimentului.
„Suntem încântați de oportunitățile oferite de transformarea transportului pe distanțe lungi, cu emisii zero, într-o realitate. Ne bucurăm să fim parte a modului în care hidrogenul poate contribui la decarbonizarea industriei de transport greu”, a spus Marx. „Această transformare a început deja, iar CNH Industrial este deschizător de drumuri. Lucrăm alături de Nikola pentru a contribui la finalizarea Tre BEV, astfel încât să putem începe producția la fabrica noastră JV din Ulm, Germania, până în al patrulea trimestru al anului viitor.”, a adăugat Gerrit Marx.
„Suntem încrezători că Nikola Tre va stabili standardul pentru camioanele cu emisii zero”, a declarat Mark Russell, director executiv al Nikola. „Am fost mândri să sponsorizăm acest eveniment, întrucât Comisia Europeană are planuri ambițioase pentru ca Europa să devină neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2050. Credem că Nikola, în parteneriat cu CNH Industrial, poate juca un rol semnificativ în a ajuta piața transporturilor grele să atingă acest obiectiv.”, a spus directorul executiv al Nikola.

CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI) este un lider global în sectorul bunurilor cu o experiență industrială consolidată, o gamă largă de produse și o prezență mondială. Fiecare dintre mărcile individuale ce aparțin companiei reprezintă o forță internațională majoră în sectorul său industrial specific: Case IH, New Holland Agriculture și Steyr pentru tractoare și utilaje agricole; Case și New Holland Construction pentru construcții; Iveco pentru vehicule comerciale; Iveco Bus și Heuliez Bus pentru autobuze și autocare; Iveco Astra pentru vehicule de carieră și construcții; Magirus pentru vehicule de stingere a incendiilor; Iveco Defence Vehicles pentru apărare și protecție civilă și FPT Industrial pentru motoare și transmisii.

Nikola Corporation urmărește să transforme, la nivel global, industria transporturilor. În calitate de proiectant și producător de vehicule fără emisii (cu baterii electrice și hydrogen), Nikola este determinat să revoluționeze impactul economic și de mediu al comerțului așa cum îl cunoaștem astăzi. Fondată în 2015, Nikola Corporation are sediul în Phoenix, Arizona.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.