PROGRAMUL DE LOIALITATE "CLUB PRO BY MICHELIN" Recomandat

PROGRAMUL DE LOIALITATE "CLUB PRO BY MICHELIN"

Michelin a lansat, pe 1 iunie 2021, în România, programul de loialitate “CLUB PRO by Michelin”.

program de loialitate michelin

CLUB PRO by Michelin, noul program de loialitate pentru utilizatorii profesioniști de anvelope pentru camioane, autoutilitare, autobuze și autocare este disponibil pentru dumneavoastră și pregătit să vă răsplătească loialitatea pe termen lung!
În CLUB PRO by Michelin, achizițiile dumneavoastră se transformă în recompense. Acum aveți posibilitatea de a încărca facturile pe platformă și de a fi recompensat lună de lună cu un BONUS CASHBACK special pentru fiecare anvelopă, după cum urmează:

program de loialitate michelin 2

OBŢINEŢI CASHBACK ÎN 5 PAŞI SIMPLI:

1. Creați sau accesați-vă contul MyPortal la myportal.michelingroup.com.

2. Accesați secțiunea promoțională pentru a vă conecta la CLUB PRO by Michelin.

3. Înregistrați fiecare achiziție de anvelope Michelin în termen de 30 de zile de la data emiterii facturii.

4. Furnizați detaliile contului bancar al companiei dumneavoastră.

5. Asta e tot! Solicitați și obțineți cashbackul dumneavoastră!

CONTINUAȚI SĂ CUMPĂRAȚI ANVELOPE MICHELIN PENTRU CAMIOANE ȘI AUTOUTILITARE ȘI OBȚINEȚI RECOMPENSE!

Linkul către descrierea programului de pe site-ul Michelin este acesta: https://business.michelin.ro/club-pro-by-michelin
Accesul la CLUB PRO nu se face direct, ci mai întâi flotele trebuie să îşi deschidă cont în platforma Michelin MyPortal la
myportal.michelingroup.com.

Transporturile rutiere sunt o industrie cu oameni activi, care se bazează întotdeauna pe interacțiunea umană pentru a-și duce treaba la bun sfârșit.

MyPortal de la Michelin este esențial pentru ei, deoarece le oferă mai multe beneficii:

- acces la gestionarea procesului de
soluționare a reclamațiilor, precum și a garanțiilor împotriva daunelor accidentale disponibile pentru gamele Michelin X Multi și X Works;
- acces la programul CLUB PRO by Michelin;
- oferte personalizate pentru afaceri specifice.

Michelin se angajează să fie partenerul dumneavoastră de mobilitate durabilă
Transport de marfă, transport de pasageri, construcții, manipulare, minerit, agricultură și multe altele.

Sunteți o companie?
Indiferent de domeniul de activitate, Michelin vă oferă o gamă de produse și servicii adecvate. De mai bine de un secol, Michelin colaborează cu companiile pentru a oferi o mobilitate mai sigură, mai curată, mai accesibilă și mai eficientă.
Echipele de cercetare și dezvoltare ale companiei sunt esențiale pentru acest progres. Acestea valorifică toată experiența și entuziasmul pentru a oferi tehnologii care îndeplinesc standarde de performanță tot mai ridicate.
Inovația este esențială scopului companiei, iar grupul Michelin utilizează toate cunoștințele pentru a asigura longevitate, siguranță și mobilitate, astfel încât toate companiile să poată alege, fără compromisuri, dintr-o gamă de anvelope proiectate la cele mai înalte standarde de performanță și durabilitate. Grupul Michelin colaborează cu dumneavoastră pentru a vă ajuta la dezvoltarea activității, datorită anvelopelor puternice, fiabile și multifuncționale, care oferă o durată lungă de viaţă și maximizează disponibilitatea. Michelin vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a face o alegere care îndeplinește cerințele economice ale activității dumneavoastră și o nouă modalitate de a realiza economii de carburant suplimentare.
Alegerea Michelin înseamnă, de asemenea, adoptarea unei game întregi de servicii premium, pentru a îmbunătăți productivitatea și performanțele companiei dumneavoastră: soluții de gestionare a presiunii, de întreținere și de asistență, fără a exclude o serie de noi dezvoltări ȋn tehnologia anvelopelor conectate.
Fie că sunteți operator, manager de flotă, șofer de vehicule grele, de autobuz sau de șantier și fie că lucrați în domeniul transportului de mărfuri sau de persoane, agriculturii, mineritului, gestionării carierelor sau orice altă ramură industrială, profitați de serviciile inovatoare Michelin: instrumente eficiente care vă ajută în activitățile de zi cu zi, pentru a economisi timp și a optimiza și păstra un control mai atent al costurilor organizației, îmbunătățind, în același timp, siguranța activității.
Mediul înconjurător este o problemă de mare actualitate și este un punct cheie de îmbunătățit. De mulți ani, Grupul Michelin lucrează intens pentru a-și reduce cât mai mult posibil amprenta asupra mediului.
Michelin ajută transportatorii să reducă emisiile de CO2 și consumul de carburant, cu anvelope cu rezistență redusă la rulare. Proiectează anvelopele să poată fi folosite pe termen lung, astfel încât să poată fi utilizate până la atingerea limitei legale de uzură* și apoi reșapate: unul dintre principalele moduri în care grupul asigură reducerea consumului de resurse.
Misiunea Michelin este aceea de a “oferi tuturor un mod mai bun de a avansa”, iar viziunea sa strategică este aceea de a avea un Michelin “Totul sustenabil” și de aceea dezvoltă anvelope eco-responsabile care contribuie la reducerea emisiilor de CO2. Michelin investește în proiecte de cercetare cum ar fi cele pentru dezvoltarea hidrogenului ca o formă de combustibil alternativ și are un obiectiv bine definit, pe termen lung, privind reducerea emisiilor de CO2 – net zero emisii la siturile Michelin până în 2050.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.