NOU DIRECTOR GENERAL LA SCHMITZ CARGOBULL ROMÂNIA Recomandat

NOU DIRECTOR GENERAL LA SCHMITZ CARGOBULL ROMÂNIA

Filiala Schmitz Cargobull AG din România l-a desemnat pe dl. Roland W. Schacht la conducerea companiei.

 

Noul Director General, un manager cu experienţă vastă în domeniul automotive, se ocupă acum de pieţele din România, Grecia, Cipru şi Republica Moldova.
“Roland W. Schacht are o expertiză importantă în transporturi şi în industria vehiculelor comerciale şi, cu siguranţă, va aduce un plus de valoare echipei noastre, datorită cunoştinţelor sale de vânzări şi abilităţilor sale manageriale”, declară Boris Billich, Directorul de Vânzări al Schmitz Cargobull AG. “Suntem foarte încântaţi de faptul că domnul Schacht s-a alăturat Schmitz Cargobull şi aşteptăm cu nerăbdare această colaborare pentru a continua dezvoltarea Schmitz România şi a regiunii extinse”, a adăugat Boris Billich.
Cu o experienţă de peste 25 de ani în industria automotive, Roland Schacht şi-a început cariera în domeniul Marketing şi Management, ocupând apoi funcţii de conducere în numeroase companii multinaţionale de succes. Înainte de a se alătura Schmitz Cargobull în poziţia de Director General pentru pieţele din România, Grecia, Cipru şi Republica Moldova, dl.Schacht a ocupat o funcţie de conducere în cadrul MAN Trucks & Bus Europa de Est/CIS.
Schmitz Cargobull este lider de piaţă în Europa, fiind principalul producător de semiremorci pentru transportul de mărfuri cu temperatură controlată, mărfuri generale și mărfuri în vrac, dar şi principalul producător de suprastructuri, conducând detaşat în România, cu peste 50% cotă de piață
în sectorul semiremorcilor.
Roland Schacht se va concentra pe consolidarea acestei poziţii în piaţă.
“Sunt convins că succesul Schmitz Cargobull în România depinde în cea mai mare măsura de satisfacţia clienţilor, de performanţa echipei, dar și de relaţiile de parteneriat pe care le vom stabili. Scopul meu este să continui -alături de echipă- scrierea acestei poveşti de succes”, declară Roland Schacht.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping