VIDEO. NOUA GAMĂ FORD TRUCKS F-LINE - LANSATĂ ÎN ROMÂNIA Recomandat

VIDEO. NOUA GAMĂ FORD TRUCKS F-LINE - LANSATĂ ÎN ROMÂNIA

• AIC Trucks anunţă lansarea în România a noii game de camioane F-LINE, care înlocuieşte modelele anterioare dedicate segmentului de construcţii, distribuţie regională şi vehicule specializate
• Noua gamă F-LINE va fi prezentată clienţilor şi partenerilor din întreaga ţară, în cadrul unei caravane, în 9 oraşe în următoarele două luni
• Gama F-LINE vine în continuarea succesului modelelor anterioare, care au plasat marca Ford Trucks între liderii din segmentul camioanelor de construcţii şi specializate în România

Bucureşti, iulie 2024
Compania AIC TRUCKS, importator exclusiv al mărcii Ford Trucks în România, a organizat, în data de 18 iulie 2024, la sediul sau central din Chiajna, lansarea şi prima etapă a Caravanei dedicate noii game Ford Trucks F-LINE. Caravana va continua în alte 9 oraşe ale ţării, alături de partenerii de service Ford Trucks, prin evenimente dedicate publicului din acea regiune care vrea să cunoască noul design şi tehnologiile Ford Trucks.

Program caravană:
- 18 IULIE – BUCUREŞTI
- 30 IULIE – TIMIŞOARA
- 8 AUGUST – ORADEA
- 22 AUGUST – SUCEAVA
- 29 AUGUST – GALAŢI
- 5 SEPTEMBRIE – BRAŞOV
- 12 SEPTEMBRIE – SIBIU
- 17 SEPTEMBRIE – CRAIOVA
- 19 SEPTEMBRIE – CONSTANŢA

Anul 2024, reprezintă pentru Ford Trucks anul introducerii noii generaţii F-Line, care înlocuieşte modelele anterioare dedicate segmentului de transport regional, construcţii şi vehicule specializate. Nouă serie F-LINE ridică nivelul de tehnologie şi confort al gamei pentru cele trei destinaţii aproape de F-Max, vârful de lance al brandului, dedicat transportului internaţional.
Reprezentând trei segmente (camioane de distribuţie, camioane de construcţii şi camioane specializate) nouă serie le oferă clienţilor eficienţă, performanţă, tehnologii de conectivitate, tehnologii avansate de siguranţă, precum şi confort şi design modern.
Inspirat de viziunea „Sharing the Load”, Ford Trucks a proiectat seria F-LINE pe baza analizei cererii pieţei şi a cerinţelor clienţilor din industria vehiculelor comerciale grele, referitoare la conectivitate, siguranţă şi eficienţă.

Noul F-LINE este mai eficient datorită tehnologiilor de conectivitate
Prin ConnecTruck, care este oferit acum şi în seria F-LINE, clienţii se pot conecta la vehiculele lor oricând prin portalul web sau de pe telefoanele lor mobile. Prin monitorizarea vehiculelor pe hartă, aceştia pot primi date rapide despre vehicule şi înregistrări anterioare de utilizare ale acestora. Oferă astfel soluţii de eficienţă care vor creşte timpul de funcţionare al vehiculului la 100% şi vor asigura performanţe optime, cum ar fi diagnosticarea de la distanţă şi actualizările software. Starea vehiculelor Ford Trucks este monitorizată de la distanţă în timp real, cu această tehnologie, urmărind să mărească timpul de operare prin intervenţia cu algoritmi predictivi de diagnosticare.

Design inspirat de F-MAX
Cabina şi designul exterior al seriei F-LINE, inspirate de F-MAX, au fost dezvoltate pentru a spori ergonomia, confortul şi eficienţa.
Designul interior accentuează confortul şi calitatea, în timp ce designul exterior oferă un aspect elegant şi dinamic. Ecranul multimedia de 9 inchi, care permite şoferilor să gestioneze multe funcţii din interiorul vehiculului, materialele scaunelor, volanul nou şi butoanele de control sporesc confortul la conducere. Grila, bara de protecţie, farurile, aripile, uşile şi ornamentele oglinzilor reînnoite combină puterea şi stilul, sporind în acelaşi timp ergonomia.

Conducere sigură, datorită celor mai noi tehnologii
Seria F-LINE reprezintă, de asemenea, vârful tehnologiilor de siguranţă.
Sistemele avansate de asistenţă a şoferului (ADAS) sunt sisteme de siguranţă activă concepute pentru a elimina erorile umane şi lipsa de atenţie a şoferilor care creşte riscul de accidente. ADAS îmbunătăţeşte performanţele şoferilor prin utilizarea unor tehnologii avansate pentru a-i asista în timpul conducerii.
Sistemul de informare a unghiului mort, camera de vedere în spate, sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie, sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri, semnalul pentru oprire de urgenţă şi etilotestul asigură o călătorie în siguranţă prin a pune la dispoziția şoferului informaţiile critice în mod vizual şi acustic.
Pre-Collision Assist cu sistem de detectare a pietonilor, Intelligent Adaptive Cruise Control cu Stop & Go, farurile automate pentru fază lungă şi alertă de menţinere a benzii de circulaţie oferă şoferilor o experienţă de conducere mai sigură şi mai plăcută.

Noul motor Ecotorq, sursa puterii
Motorul Ecotorq al noii Serii F-LINE este echilibrul perfect natural între putere, performanţă şi economie. Dezvoltat în întregime de inginerii Ford, versatilitatea motorului Ecotorq nu se limitează doar la performanţa sa. Motorul Ecotorq este disponibil în variante pentru a se adapta cerinţelor de transport diferite: 9 L şi 12,7 L.
Motorul produce 330 CP şi 420 CP pentru seria de camioane pentru transport rutier; 330 CP, 420 CP şi 450 CP pentru seria de construcţii şi 450 CP (4x2) şi 480 CP (6x4) pentru seria de autotractoare.

Lanţ cinematic Ford Trucks
Motorul se integrează perfect într-un lanţ cinematic proiectat și realizat în întregime de Ford Trucks: motorul, cutia de viteze, axa spate.
“Procesul complex de cercetare şi dezvoltare a asigurat că modelele F-LINE îndeplinesc cele mai înalte standarde de performanţă şi fiabilitate. Seria include camioane rutiere, camioane de construcţii şi specializate, care răspund nevoilor diverse ale clienţilor. Exteriorul elegant şi designul interior ergonomic oferă o experienţă superioară de condus, făcându-l o alegere atractivă atât pentru şoferi, cât şi pentru managerii de flotă.
Pe piaţa din România, Ford Trucks îşi propune să îşi consolideze poziţia şi să îşi extindă portofoliul de clienţi, cu seria F-LINE. Noul tractor F-LINE 1845T, potrivit pentru segmentele de transport pe distanţe scurte şi construcţii, extinde familia de produse cu un design similar cu F-MAX. Seria F-LINE este gata să redefinească viitorul conducerii vehiculelor comerciale grele în România.
Ford Trucks urmează să aibă un impact semnificativ pe piaţa din România o dată cu lansarea noii game F-LINE. Dezvoltată ca răspuns la tendinţele pieţei, feedback-ul clienţilor şi progresele tehnologice, gama F-LINE întruchipează angajamentul Ford Trucks faţă de inovaţie, durabilitate şi extindere globală. Această gamă ne va permite se ofertăm o alternativă mai economică la F-MAX, fără se sacrifice tehnologiile de conectivitate cu sistemul ConnecTruck, caracteristici avansate de siguranţă şi un design modern.”, a declarat Celal Kurt – Managing Director, Eastern Europe & Balkans.

“Închidem un capitol frumos, în care camioanele Ford din gamele de construcţie şi municipale au fost lider de piaţă ani la rând. Sunt camioane care au confirmat prin simplitate şi fiabilitate. Noua gamă F-Line aduce un camion modern, care vine cu toate noutăţile în materie de tehnologie, design şi confort. Lanţul cinematic este acum dezvoltat de Ford in-house, iar motorul şi cutia Ecotorque au confirmat deja prin rezultate foarte bune în ce priveşte fiabilitatea şi consumul. Designul este fresh iar confortul din cabină este foarte actual. Calitatea materialelor, spaţiile de depozitare, ecranul mare şi accesibilitatea comenzilor, conectivitatea cu telefonul, toate acestea fac F-Line un loc de muncă confortabil pentru utilizator. Gama F-Line este dotată cu sistemele de siguranţă obligatorii dar şi alte sisteme de asistenţă ale şoferului, care îmbunătăţesc semnificativ experienţa de a conduce aceste camioane.”, a declarat Răzvan Szilagyi, Deputy CEO AIC Trucks.

“Această nouă gamă de produse oferă un set extins de caracteristici şi tehnologii de siguranţă menite să îmbunătăţească experienţa de conducere şi eficiența vehiculului. Toate acestea într-un vehicul cu o linie de propulsie complet integrată (motor, cutie de viteze şi punte spate) fabricate în întregime de Ford Trucks şi cu un design modern atractiv. Nu am nici o îndoială că va fi un succes în România.”, a declarat Stefano Albarosa, CEO AIC Trucks.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.