IVECO REIA PRODUCȚIA ÎN FABRICILE DIN ITALIA ȘI SPANIA Recomandat

IVECO REIA PRODUCȚIA ÎN FABRICILE DIN ITALIA ȘI SPANIA

IVECO, marca de vehicule comerciale care aparține de CNH Industrial NV, a anunțat că este gata să reia producția în fabricile sale din Italia și Spania.

Aceste facilități de producție au fost închise temporar în luna martie pentru a proteja angajații și pentru a contribui la măsurile guvernelor pentru limitarea răspândirii epidemiei COVID-19. Uzina de producție IVECO din Suzzara (Italia) a repornit producția pe 4 mai, în timp ce fabricile din Brescia (Italia), Madrid și Valladolid (Spania) sunt gata de reluarea producției pe 11 mai. Iveco a colaborat cu furnizorii săi pentru a-și asigura furnizarea pieselor de schimb pentru a crește treptat producția. În acest fel, Iveco vrea să poată satisface cerințele clienților.
Sănătatea și siguranța angajaților și clienților sunt prioritățile cele mai înalte pentru IVECO, care a luat măsuri extinse pentru a garanta protecția acestora. Măsurile includ igienizarea fabricilor, punctelor de lucru, uneltelor, furnizarea de echipamente de protecție personală, cum ar fi măști și combinezoane, mănuși și gel de dezinfectant de mâini. Dispunerea elementelor din fabrici și fluxurile de lucru au fost reorganizate pentru a se asigura că toți angajații pot lucra ținându-se cont de o distanțare socială sigură.
Thomas Hilse, președintele IVECO Brand, a declarat: „IVECO este gata să înceapă producția, din nou! Reîncepem acum producția vehiculelor de care clienții noștri au nevoie pentru a-și menține flotele funcționale și pentru a îndeplini rolul important al transportului în economiile noastre. Clienții noștri sunt în prima linie a pandemei de COVID 19, menținând lanțul de aprovizionare - furnizând elemente esențiale, precum consumabile medicale, alimente și combustibil.
Suntem foarte mândri și recunoscători șoferilor noștri, care nu s-au oprit niciodată din munca lor, ceea ce este crucial pentru economia Europei. Am rămas, la rândul nostru, de partea lor de-a lungul întregii perioade de blocaj, punându-le la dispoziție serviciile dealerii-lor noștri și atelierele de reparații. Le-am oferit sprijin, asigurându-ne că toți sunt în deplină siguranță și așa vom proceda în continuare.”.
Odată cu reluarea producției, procesul de lansare a noului S-WAY va continua iar livrările către numeroșii clienți în așteptare vor fi reluate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.