Anglia: Şofer român condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare Recomandat

Anglia: Şofer român condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare

Un şofer român, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare, în Anglia.

El a fost oprit de poliţişti pentru un control de rutină, iar autorităţile au găsit mai mulţi oameni care stăteau înghesuiţi într-un compartiment secret al dubiței.
Liviu Borobeică, şoferul român, a fost tras pe dreapta de poliţiştii de frontieră din Anglia, pe 16 martie, atunci când acesta a intrat cu maşina în Anglia, la Dover.
În urma unui control amănunţit, poliţiştii au descoperit un compartiment secret sub scaunele dubiţei conduse de român, iar în interior se aflau şapte persoane, printre care şi doi copii.
Borobeică a fost condamnat de Canterbury Crown Court la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare.
Şoferul român a pledat vinovat la o singură acuzaţie, respectiv cea referitoare la ajutorul oferit unor imigranţi pentru a ajunge în Marea Britanie.
"Autovehiculul a fost adaptat pentru contrabandă. Nu exista nicio cale ca oamenii să fie ascunși în interiorul partiției fără asistență externă. Scaunele din spate, care au fost înșurubate, trebuiau scoase pentru a avea acces în compartiment", a declarat Paul Morgan, director în Poliția de Frontieră pentru Europa de sud-est, pentru BBC.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping