ALBAROSA DESPRE CAMION FEST: "NE AJUTĂ FOARTE MULT SĂ RĂMÂNEM CONECTAŢI CU CLIENŢII" Recomandat

ALBAROSA DESPRE CAMION FEST: "NE AJUTĂ FOARTE MULT SĂ RĂMÂNEM CONECTAŢI CU CLIENŢII"

Camion Fest a început pe 6 octombrie 2017 cu peste 200 de vehicule comerciale rulate multibrand care își aşteaptă clienţii la Cefin Trucks.

Evenimentul, devenit deja tradiţional, este organizat de Cefin Trucks în fiecare toamnă şi primăvară. În această toamnă, Camion Fest se desfășoară în zilele de 6 și 7 octombrie.

"Camion Fest este un eveniment pe care îl facem de două sau de trei ori pe an. Este un eveniment la care sunt invitaţi şi aşteptaţi să participe 150 de societăţi, unele dintre ele partenere, pentru a promova întregul stoc de vehicule pe care îl avem în momente cheie ale pieţei, aşa cum sunt toamna şi primăvara.
Este un eveniment care ne ajută foarte mult să rămânem conectaţi cu clienţii şi cu societăţile cu care facem trading de camioane. Avem în vedere nu doar utilizatorii finali,
dar şi comercianţii. În expoziţie, avem permanent peste 200 de vehicule second-hand. Suntem foarte muţumiţi că am început activitatea şi cu maşini noi, reuşind -în acelaşi timp- să avem nişte maşini second-hand de bună calitate.
Este important să avem un mix foarte bun, atât de branduri dar şi de tipuri de vehicule. Aşa cum se poate aprecia, avem betoniere, basculante, cap-tractoare, macarale. Cred că este foarte important, mai ales la vehiculele  second-hand, ca un client să aibă de unde alege. Toată activitatea vehiculelor second-hand este concentrată în Bucureşti.
Din experienţă, la fiecare Camion Fest se vând între 5 şi 7 unităţi.
E foarte interesant că, atunci când ai foarte multe persoane din acest domeniu la un singur loc, comuncând,  se nasc tot felul de idei şi se fac legături. Mai mult decât numărul de maşini vândute, la aceste evenimente mizăm pe afirmarea companiei CEFIN Trucks ca lider în piaţa românească de vehicule second-hand", ne-a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Aflat la cea de a șaptea ediţie, târgul de camioane rulate se adresează firmelor cu experinţă în domeniul transporturilor precum şi micilor întreprinzători din acest domeniu.
“În peisajul pieţei româneşti de camioane rulate, Camion Fest se distinge prin gama de oferte speciale pe care le punem la dispoziţia clienţilor noștri în această perioadă. De la o gamă variată de camioane premium sau servicii de finanţare foarte avantajoase, până la reduceri substanţiale de până la 5000 de euro pentru un camion, ofertele noastre sunt perfect adaptate exigenţelor clienţilor noştri”, declară Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.
Într-o atmosferă festivă, de toamnă bogată cu motive tradiţionale autentice româneşti, Cefin Trucks îşi aşteaptă vizitatorii vineri, 6 octombrie între orele 10:00–17:00 şi sâmbătă, 7 octombrie între orele 10:00–14:00.
În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, basculante, betoniere şi utilaje de construcţii.
Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii şi produse pentru profesioniştii din lumea transporturilor. În prezent, Cefin Trucks îşi derulează activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate şi Service.
Cefin Trucks este unicul importator şi distribuitor în România al Ford Trucks –unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Reţeaua de distribuţie si asistenţă tehnică Ford Trucks este prezentă în oraşele Bucureşti, Constanţa, Craiova, Timişoara, Arad, Deva, Cluj şi Brașov, urmând ca, până la finalul anului 2017, acoperirea teritorială să fie extinsă pentru toate zonele țării.
Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziţii şi vânzarea de camioane şi semiremorci
rulate aparţinând tuturor mărcilor. De asemenea, oferă consultanţă în finanţarea achiziţiei beneficiind de parteneriate de tradiţie cu societăţile de leasing din România.
Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include şi cel mai mare service de camioane din România şi unul dintre cele mai
importante din Europa Centrală şi de Est. Acesta oferă servicii de reparaţii mecanice, electrice, de tinichigerie şi vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale şi semiremorci.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping