103 AUTOBASCULANTE FORD TRUCKS, LIVRATE CĂTRE CNAIR Recomandat

103 AUTOBASCULANTE FORD TRUCKS, LIVRATE CĂTRE CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Cefin Trucks, anunță semnarea contractelor de furnizare a unei flote de 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D.

Câștigător al licitației publice cu numărul 170049 din 24.09.2016, atribuită în luna iulie 2018, având ca obiect furnizarea de Autobasculante 6x4 dotate cu Lamă pentru zăpadă și Răspânditor de materiale antiderapante, Cefin Trucks va livra 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D până la finele anului.
Flota de 103 vehicule comerciale este constituită din 5 loturi, valoarea contractelor se ridică la peste 9.800.000 euro și include atât livrarea vehiculelor comerciale cât și un pachet de servicii asociat care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor doi ani.
“Ne bucurăm de impactul pe care l-au avut vehiculele comerciale Ford Trucks destinate domeniului construcții pe piața din România. Ne încadrăm, de altfel, în trendul care se manifestă și pe alte piețe de desfacere Ford Trucks, la nivel internațional, de a câștiga poziția de leader pe segment.”, declară Selim Yazici, Managing Director Eastern Europe&Balkans, Ford Trucks.
“Vehiculele Comerciale Ford Trucks destinate domeniului Construcții au înregistrat în prima jumătate a anului o cotă de piață de 23%, iar în lunile iulie și august vânzările noastre în acest domeniul au accelerat, ceea ce mă face să fiu convins că vom finaliza anul 2018 ca lider de piață pe acest segment.”, declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.
”Suntem mândri că, după livrarea primelor 16 unități 8x4 către CNAIR, anunțăm astăzi câștigarea licitației și semnarea contractelor pentru încă 103 AutoBasculante Ford Trucks 6x4. CNAIR este cel mai mare client Ford Trucks în România, iar câștigarea acestei licitații confirmă, odată în plus, calitatea și competitivitatea produselor și serviciilor pe care le oferim.”, adaugă Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.
“Cele 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D, dotate cu răspânditoare de materiale antiderapante și lame pentru zăpadă, ne vor fi foarte utile în special pe timp de iarnă. Acestea vor fi livrate către cele șapte Direcții Regionale de Drumuri și Poduri și vor permite ca activitatea noastră să fie mai eficientă.
Această nouă achiziție ne va da posibilitatea să desfășurăm activități de deszăpezire în cazuri de urgență sau atunci când contractele încheiate cu terți nu mai sunt operaționale.”, declară Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR SA.
“Vom putea totodată să suplimentăm numărul de utilaje de deszăpezire în bazele unde nu se poate asigura numărul necesar de utilaje dar să și creșterem eficiența activității de deszăpezire pe autostrăzi și drumuri naționale, datorită capacității mari a RSP-ului, care permite împrăștierea de materiale pe distanțe mari, între două alimentări cu materiale antiderapante.
Avantajele derivă inclusiv din reducerea costurilor activităților de deszăpezire, deoarece, pe lângă consumul redus de carburanți, sunt diminuați și timpii de încărcare cu materiale antiderapante sau timpii inactivi.
În plus, autobasculanta în sine se poate folosi pentru transportul de materiale diverse la lucrări sau reparații de drumuri pe timp de vară. Și aici există o serie de avantaje care derivă din capacitatea mare a benei și posibilitatea descărcării materialelor transportate în spații restrânse datorită razei mai mici de bracare.”, adaugă Alin Șerbănescu.
“Trebuie să precizez că achiziția acestor noi vehicule se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014 și pus în aplicare de Direcția Mecanizare.
Cu această etapă, am ajuns la peste 850 de utilaje noi care contribuie la modernizarea flotei CNAIR, astfel încât reparațiile și întreținerea rețelei naționale de drumuri și autostrăzi să se poată desfășura în parametri eficienți și moderni.” mai declară Alin Șerbănescu
Autobasculantele Ford Trucks 3542D, 6x4, cu ampatament de 3.800 mm, Euro 6, sunt dotate cu motor Ecotorq Diesel, cu 6 cilindri în linie, capacitate cilindrică de 12740 cm3, 420 CP @ 1800 rot/min, cuplu maxim 2150 NM la 1000–1300 rot/min, cutie de viteze ZF sincronizată 16+1 trepte. Prin toate caracteristicile sale, noul motor Euro 6 Ecotorq asigură un echilibru ideal între performanță și economie. Dotat cu Sistem de recirculare a gazelor de evacuare, cu geometrie variabilă a turbocompresorului, sistem de injecție directă și unitate de control electronic inteligent, motorul utilizează fiecare picătură de combustibil, asigurând eficiența.
Sitemul de frânare cu două circuite independente, conform normelor EEC, asistență EBD+ABS+ASR+ATC și frână staționare pe axele spate asigură controlul asupra oricărei manevre efectuate în orice regim de încărcătură și în orice condiție de teren.

Cele 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele: Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj și București.

Despre Ford Trucks
Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane grele din lume. Compania produce o gamă largă de vehicule, care include autotractoare, camioane de construcții și vehicule speciale, cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor utilitare Ford stau la baza strategiei internaționale a produselor companie. Ford Trucks combină mai mult de o jumătate de secol de experiență de design și producție cu expertiza în dezvoltarea produselor specifice pieței, pentru a proiecta componentele principale ale vehiculelor comerciale, inclusiv motoarele noi. În prezent, Ford Trucks operează în Europa de Est și Centrală, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia, Comunitatea Statelor Independente (CIS) și continuă dezvoltarea rețelei internaționale pe trei continente. Sute de mii de camioane din întreaga lume pornesc la drum în fiecare zi cu încrederea pe care o oferă Ford.

Despre Cefin Trucks
Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică este prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează, pe lângă serviciile Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și, nu în ultimul rând, servicii telematice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping