Zeci de camioane, luate de ape în Germania. La volan, șoferi români

Zeci de camioane, luate de ape în Germania. La volan, șoferi români

Inundaţii grave în Germania. Zeci de oameni au murit, alţii sunt daţi dispăruţi din cauza inundaţiilor care au lovit Germania. Mai multe drumuri sunt încă blocate iar printre cei blocaţi se află şi sătmăreni.

Mai multe fotografii AICI

Printre cei afectaţi se află şoferi de TIR din Satu Mare, blocaţi pe A6 Euskirchen – Koblenz, transmit aceştia pentru PortalSM.
Aproximativ 1.300 de persoane sunt dispărute, în urma inundaților din Germania. Numărul celor care au murit a ajuns la aproximativ 60.

 Viituri puternice au inundat orașe și sate întregi din vestul și sudul Germaniei, provocând prăbușirea mai multor case și lăsând rezidenții izolați.

Doi pompieri s-au înecat, iar armata a fost desfășurată pentru a veni în ajutorul sinistraților. Transportul feroviar, pe șosele și pe cursurile de apă a fost dat peste cap în cea mai populată regiune a Germaniei.

Și în Belgia, urgia a făcut cel puțin șase victime, iar numeroase localități nu au curent electric de zeci de ore.

Șase case s-au prăbușit sub asaltul apelor revărsate în landul Renania-Palatinat. Și alte 25 se pot surpa în orice clipă, într-o zona rurală din regiunea munților Eifel, aproape de granița cu Belgia.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.