VIDEO Zeci de camioane au ieșit pe străzile unui oraș. Care a fost motivul?

VIDEO Zeci de camioane au ieșit pe străzile unui oraș. Care a fost motivul?

Liniștea de pe Bulevardul Revoluției din Arad a fost întreruptă de o „simfonie” de claxoane de TIR-uri, sâmbătă după-masă, în jurul orei 15:30, când zeci de cap tractoare au defilat în centrul Aradului, dinspre Calea Aurel Vlaicu spre Primărie și retur.


Convoiul de TIR-uri a fost condus de un echipaj al Poliției Locale, urmat și de un grup de motocicliști, stârnind curiozitatea arădenilor care au ieșit pe balcoane și pe la geamurile locuințelor, să vadă despre ce e vorba.

Manifestarea nu are de a face cu un protest, ci este vorba de o paradă de camioane din cadrul evenimentului „Truck Show” organizat de Asociația cu același nume.

Traseul cu pornire de la Expo Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, Piața Drapelului (Podgoria), Palatul Administrativ și retur a primit aviz de la autoritățile locale.

Evenimentul „Truck Show Romania – The Legend” are loc la Arad timp de 4 zile, în perioada 1 – 4 august.

„Truck Show Romania este un festival unic în țară, care aduce împreună pasionați și profesioniști din industria auto pentru a sărbători creativitatea și inovația din lumea autovehiculelor mari sau mici, tunate”, transmit organizatorii.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.