VIDEO. Un tânăr de 18 ani a murit după ce mașina în care se afla a intrat în CAMION Recomandat

VIDEO. Un tânăr de 18 ani a murit după ce mașina în care se afla a intrat în CAMION

În urma accidentului petrecut joi pe DN 76, lângă Lunca, între un Volkswagen Passat şi un TIR, un tânăr în vârstă de 18 ani din Bihor, pasager pe locul din faţă al maşinii mici, şi-a pierdut viaţa.

Primele concluzii ale poliţiştilor bihoreni care au făcut cercetări la faţa locului arată că accidentul a fost provocat de şoferul Volkswagen-ului, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a ajuns pe contrasens, lovind un TIR (inscripţionat cu brandul "Izvorul Minunilor", cum se vede în imaginile surprinse la faţa locului).

"La 11 februarie, ora 14.25, pe DN76, în afara localităţii Lunca, un tânăr de 19 ani din localitatea Câmp (n.r. – un sat care aparţine de Vaşcău), în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ştei - Vaşcău, într-o curbă uşoară la stânga nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu un autotren cu semiremorcă condus de un bărbat de 52 de ani din comuna Podeni, judeţul Mehedinţi", a transmis, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

În urma accidentului rutier, tânărul de 18 ani tot din satul Câmp, pasager pe locul din dreapta faţă al VW, a suferit leziuni care i-au provocat decesul la faţa locului, în ciuda intervenţiei echipajelor medicale. Potrivit unor martori, în urma impactului, tânărul a fost proiectat afară din maşină, pe carosabil.

De asemenea, a precizat comisarul-şef Alina Fărcuţa, şoferul autoturismului, în vârstă de 19 ani, precum şi un alt pasager, în vârstă de 17 ani, tot din satul Câmp, au suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital.

Imaginile surprinse la faţa locului de jurnalistul Horia Dumitraş arată că Volkswagenul a fost complet distrus în impact, fiind aruncat în şanţ.

Poliţiştii Biroului Rutier Beiuş continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului mortal.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.