Video: Un șofer de autocar de la Tabita Tour a încercat să bată o pasageră Recomandat

Video: Un șofer de autocar de la Tabita Tour a încercat să bată o pasageră

Un şofer profesionist al firmei de transport rutier de persoane Tabita Tour a sărit la bătaie și a agresat o pasageră în cursa ce trebuia să o ducă în Spania.

Scandalul ar fi pornit după ce femeia și fiica ei s-ar fi așezat în autocar pe locurile din față, care ar fi fost rezervate pentru altcineva.
Scenele au avut loc în autogara din Arad, iar protagonişti au fost şoferul unui autocar ce urma să ajungă în Lugo, Spania, şi o pasageră.
Imaginile au stârnit revoltă în mediul online, iar părerile sunt împărţite. Dacă unii l-au criticat aspru pe şofer, alţii spun că de vină este femeia agresată.
„Șoferul a fost jignit de către clientă. A fost făcut handicapat și înjurat atât de ea, cât și de fiica ei. E unul dintre cei mai buni șoferi. De cele mai multe ori pasagerii întrec limitele. Nu își înțeleg locul și pun stres pe șoferii care trebuie să fie liniștiți și lăsați să își facă treaba ca să ajungem cu bine la destinație. Acea femeie nu înceta din înjurături. Avea o privire care nu arăta altceva decât că avea chef de scandal. Era toată roșie la față și nu mai înceta. Nu am văzut dacă a consumat băuturi alcoolice înainte, dar privirea și fața ei asta spuneau.”, scrie într-un comentariu femeia care a văzut toată scena.
Potrivit aceleiași martore, șoferul le-ar fi explicat celor două femei că locurile pe care s-au așezat nu sunt pentru ele. Mai mult decât atât, mama și fiica trebuiau să urce într-un alt autocar iar, în momentul în care bistrițeanul le-a rugat să coboare, acestea au devenit agresive verbal.
La scurt timp după publicarea filmării pe internet, conducerea Tabita Tour a reacționat și și-a cerut scuze pentru comportamentul șoferului implicat în scandalul din autogara Arad.
„Dorim să ne cerem scuze în primul rând doamnei, iar apoi clienților prezenți la fața locului și să îi asigurăm că nu tolerăm acest tip de comportament. Bunăstarea și siguranța pasagerilor sunt două dintre valorile fundamentale ale Tabita Tour. În acest sens, am demarat acțiunile de cercetare internă a șoferului, acesta fiind chemat pentru disciplinare la sediul central.”, se arată în mesajul conducerii companiei.
Potrivit poziției oficiale pe care Tabita Tour o are, cercetarea va fi urmată de desfacerea contractului de muncă a șoferului inculpat, conform legii și regulamentului intern al societății.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.