VIDEO Un fermier și-a pierdut recolta din camion

VIDEO Un fermier și-a pierdut recolta din camion

Un fermier din Bunești Averești, bucuros de recolta bogată la cultura de grâu, a încărcat în această seară un camion cu cereale, pentru a-l transporta la locul de depozitare.

Numai că în Tăbălăiești drumurile sunt cam înguste și de pământ, motiv pentru care un vehicul cu o asemenea încărcătura nu prea poate fi…în largul său. Așa că, ajungând în pantă, camionul s-a poticnit, iar șoferul a încercat să facă o manevră, pentru a depăși porțiunea. Vehiculul însă s-a înclinat pe o parte, cu încărcătură cu tot. Se pare că de vină ar fi fost și vegetația abundentă, crescută pe marginea drumului, din cauza căreia șoferul nu a mai putut vedea în oglinda retrovizoare, așa că a nimerit în șanțul din marginea drumului.

La fața locului, din solidaritate, au venit mai mulți cultivatori de terenuri, pentru a ajuta la strângerea mărfii vărsate și pentru a încerca să tracteze cumva camionul, ca să îl ridice pe roți. „Aici, la Tăbălăiești, drumurile sunt foarte înguste, de pământ, iar pe margine buruienile și crengile copacilor nu sunt curățate. Așa că aceste mașini de mare tonaj, care acum trebuie să circule cel mai mult, la treierat, la diferite alte activități agricole, pățesc asemenea necazuri”, spun sătenii din Tăbălăiești.

VIDEO AICI


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.