VIDEO Un camion depășește pe contrasens, pe trecerea de pietoni și aproape lovește un bărbat

VIDEO Un camion depășește pe contrasens, pe trecerea de pietoni și aproape lovește un bărbat

O nouă situaţie de pericol major la o trecere de pietoni a fost surprinsă ieri în Chişinău de camera de bord a unui automobil, pe strada Lunca Bâcului, în apropiere de Grădina Botanică.

După ce un pieton a început a traversa, iar maşinile au oprit la trecere, un camion a ocolit în viteză, pe contrasens, una din maşinile staţionate, pentru a evita accidentul. Doar printr-o întâmplare pe contrasens nu era vreun alt automobil şi o asemenea manevră a fost posibilă.
Din imaginile publicate de autorul filmării se poate vedea cum acesta încetineşte la trecere, alături de un alt automobil aflat puţin mai în faţă.

Pietonul deja traversa, când pe contrasens se face văzut camionul care depăşeşte maşina autorului filmării. Cel mai probabil, şoferul de camion circula cu o viteză neadaptată în spatele autorului filmării şi, când acesta a oprit, camionul n-a mai avut spaţiu să oprească în siguranţă, şi a recurs la o asemenea manevră, pasibilă oricum de o amendă, ba chiar de două amenzi, una pentru eşuarea cedării trecerii, şi alta pentru încălcarea marcajului de linie dublă continuă. E greu de imaginat cum putea sfârşi această situaţie, dacă pe contrasens se afla o altă maşină, sau alţi pietoni, sau dacă acel camion ar fi lovit maşina din spate şi ar fi împins-o spre pietoni. (piataauto.md)


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.