VIDEO Un bărbat a lovit un polițist local care voia să amendeze un șofer de camion Recomandat

VIDEO Un bărbat a lovit un polițist local care voia să amendeze un șofer de camion

Întimp ce polițiștii locali amendau un șofer de TIR care intrase cu camionul într-o zonă în care nu avea accesul permis, un bărbat care se afla în zonă a început să-i înjure, cerându-le să-l lase în pace pe camionagiu. Apoi a lovit cu piciorul un polițist.

Incidentul s-a petrecut în zona fântânii Punctele Cardinale din Timișoara. În timp ce polițiștii locali i-au cerut actele camionagiului, un bărbat aflat în trecere a început să se ia de ei.

Individul a devenit violent, l-a îmbrâncit pe unul dintre polițiștii locali. Acesta a folosit spray-ul lacrimogen, iar scadalagiul l-a lovit cu piciorul în stomac. Bărbatul a susținut, ulterior, că nu a lovit pe nimeni și a refuzat să prezinte un act de identitate.

La fața locului a sosit echipa de intervenție a Poliției Locale Timișoara, moment în care individul a susținut că ”am de mers la un notar acum și vin după unde vreți”, dar a fost imobilizat și dus pentru cercetări. Scandalagiul este din Dumbrăvița și are 56 de ani.

Poliția Locală Timișoara va sesiza IPJ Timiș pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

După audieri, aseară, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a decis reținerea pe 24 de ore a scandalagiului pentru ultraj, scrie pressalert.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.