VIDEO teribil. 41 de oameni morți după ce un avion a aterizat în flăcări

VIDEO teribil. 41 de oameni morți după ce un avion a aterizat în flăcări

Bilanț trist în accidentul aviatic din Moscova. Unii dintre pasageri au avut puterea să filmeze din interiorul avionului.

Patruzeci şi unu de persoane au murit după ce un avion a efectuat o aterizare de urgenţă şi a luat foc la aeroportul Sheremetyevo din Moscova.

Doi copii şi o persoană din echipajul aeronavei se află printre decedaţi, conform presei din Rusia.

Un martor a declarat că ar fi „un miracol” ca cineva să fi scăpat din avion, în aeronava operată de Aeroflot aflându-se 73 de pasageri şi cinci membri ai echipajului.

„Există 37 de supravieţuitori - 33 de pasageri şi patru membri ai echipajului”, a declarat un oficial al comitetului de investigaţii, Yelena Markovskaya.

Cinci persoane se află la spital.

Aeroflot a informat că avionul a fost nevoit să se întoarcă la aeroport „din motive tehnice”, însă nu a oferit mai multe detalii. Unele zboruri au fost redirecţionate către alte aeroporturi.

Aeronava, un Superjet-100 Sukhoi, a decolat de la aeroportul Sheremetyevo la ora locală 18:02 către oraşul Murmansk. Echipajul a emis un semnal de urgenţă după ce a detectat mai multe defecţiuni la scurt timp după decolare.

După aterizarea de urgenţă, motoarele avionului au luat foc pe pistă, a informat Aeroloft într-un comunicat.

„Echipajul a făcut tot ce se putea pentru a salva pasagerii”, care au fost evacuaţi în 55 de secunde, a precizat compania.

Aeroflot a publicat o listă a supravieţuitorilor care au fost identificaţi până în prezent, adăugând că va modifica lista pe măsură ce apar noi informaţii.

Guvenratorul din Murmansk, Andrey Chibis, a declarat, conform rapoartelor, că familiile celor ucişi în incendiu vor primi fiecare câte un milion de ruble (15,300 de dolari) iar victimele tratate în spital 500.000 de ruble (7,650 de dolari).

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.