VIDEO. Suspiciune de coronavirus la Oradea: șofer de camion care lucra în Italia, izolat preventiv

VIDEO. Suspiciune de coronavirus la Oradea: șofer de camion care lucra în Italia, izolat preventiv

Omul e din Zalău și a plecat în Italia, dar nu în zonele foarte afectate de acest virus. Aseară a simțit că are febră, s-a prezentat la spital, a fost internat preventiv la izolatorul de la Curteanu. Azi dimineață, el nu mai avea febră, spun surse medicale JB&Bihon, dar rămâne, preventiv internat.

E posibil ca bărbatul din Zalău să aibă o viroză obișnuită, dat fiind faptul că acum câteva zile, când a plecat spre Italia, fiica lui era răcită și deci e posibil să fi luat de la ea viroza.

 

Medicii amintesc din nou de regulile de aur care pot să ne țină departe de orice gripă: igiena personală riguroasă, evitarea aglomerațiilor, alimentație bogată în fructe și legume, mișcare, odihnă suficientă etc.

Medicii DSP nu mai au voie să zică de coronavirus! Doar Prefectura are voie să vorbească
E ordin din Capitală. Reprezentanții Ministerului Sănătății în teritoriu nu mai au voie să dea informații despre evoluția/involuția sau alte date legate de virusul corona.

În urmă cu circa o săptămână, directorii direcțiilor de sănătate publică din țară au primit o dispoziție de la Ministerul Sănătății, prin care li s-a transmis faptul că prefectura din fiecare județ este unic comunicator pe subiectul coronavirus. Prin urmare, toate datele oficiale, legate de această afecțiune pot fi fi transmise doar de prefecți, nu și de șefii direcțiilor de sănătate publică.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.