VIDEO. STAREA TRANSPORTURILOR, cu Radu Dinescu, secretar general UNTRR - martie 2022 Recomandat

Radu Dinescu, secretar general UNTRR Radu Dinescu, secretar general UNTRR

Secretarul general al Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), Radu Dinescu, expune principalele probleme cu care se confruntă transportatorii români la începutul lunii martie 2022.

Într-un nou episod din serialul STAREA TRANSPORTURILOR, secretarul general al UNTRR răspunde unor întrebări formulate de jurnaliștii revistei TIR Magazin:

1. Cum au fost afectate transporturile rutiere românești de invadarea Ucrainei de către trupele rusești?

2. Care a fost impactul, în rândul transportatorilor rutieri români, a aplicării, începând cu 2 februarie 2022, a prevederilor așa-numitei Directive a detașării?

3. Urmărind în mass-media imaginile de la conflictul din Ucraina, suntem tentați să uităm că și transportatorii români sunt prinși, fără voia lor, într-un război economic cu Vestul, concretizat prin măsurile din Pachetul Mobilitate 1.
Ce semnale aveți până acum despre efectul pe care îl are obligativitatea întoarcerii camioanelor la sediul firmei cel puțin odată la 8 săptămâni?

Dacă îți place acest videoclip, nu uita să te abonezi la canalul nostru de Youtube! E simplu, dă click aici: https://bit.ly/TIRMagazin

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.