Video: Șofer sucevean, arestat pentru 12.000 de pachete cu țigări ascunse în podeaua unei autoutilitare Recomandat

Video: Șofer sucevean, arestat pentru 12.000 de pachete cu țigări ascunse în podeaua unei autoutilitare

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit ascunse în podeaua dublă a unei autoutilitare, precum și în remorca acesteia, 12.460 pachete țigări, de proveniență Duty-Free.

Șoferul este cercetat pentru contrabandă, iar, în urma propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, instanța de judecată a admis arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile, fiind dus în arestul I.P.J. Suceava.
Pe 13 noiembrie 2020, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 05,10, oamenii legii au oprit în trafic pentru control, pe raza orașului Milișăuți, județul Suceava, o autoutilitară care tracta o remorcă, ambele înmatriculate în România.
La volanul mijlocului de transport se afla cetățeanul român C.C., în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, iar în urma unui control sumar s-au observat modificări la autoutilitară și remorcă.
Drept urmare s-a luat măsura conducerii soferului împreună cu autovehiculul în cauză la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.
În urma unui control amanunțit, s-a constatat că atât în podeaua dublă a autoutilitarei, cât și în cea a remorcii, sunt mai multe colete cu țigări. În urma inventarierii, s-a constatat că acestea conțin 12.460 pachete țigări de proveniență Duty-Free.
Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 170.700 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoutilitara și remorca în valoare de 21.000 lei, folosite în activitatea infracţională au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale și tragerea la răspundere a celor vinovați.
Suceveanul a fost prezentat instanței de judecată din cadrul Judecătoriei Rădăuți, care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți de arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile. Drept urmare, acesta a fost predat Centrului de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.