VIDEO: Şofer român profesionist beat, arestat în Spania după ce a băgat 6 oameni în spital Recomandat

VIDEO: Şofer român profesionist beat, arestat în Spania după ce a băgat 6 oameni în spital

Un şofer profesionist român a fost arestat în Spania, după un accident la Sevilla, după ce a intrat beat cu camionul prin oraş şi a băgat 6 oameni în spital.

Agenții Poliției Locale din Sevilla investighează un accident care s-a produs luni, în jurul orei 10:30, pe şoseaua Ronda Urbana Nord. Un camion înmatriculat în Sibiu a lovit două maşini şi şase oameni au ajuns la spital, răniţi. E vorba despre doi bărbaţi şi 4 femei cu vârste între 39 şi 61 de ani, transportaţi cu răni diverse la spitalele din Sevilla, scrie elcorreoweb.es.
Poliţiştii au avut o uriaşă surpriză când au ajuns la locul impactului şi şoferul român de 52 de ani a coborât din cabină. Conducea desculţ şi era beat, refuzând să sufle în etilotest. Mai mult, de beat ce era, şoferul a început să urineze pe o anvelopă, de faţă cu agenţii sosiţi la locul accientului.
Poliţiştii au mai reţinut în sarcina şoferului român şi faptul că a condus camionul de 40 de tone pe o şosea unde este interzis să se circule cu vehicule de mare tonaj.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.