VIDEO: Un șofer profesionist rupt de beat a făcut praf 3 mașini la Iași Recomandat

VIDEO: Un șofer profesionist rupt de beat a făcut praf 3 mașini la Iași

Un șofer profesionist mort de beat a făcut praf trei autoturisme în cartierul Păcurari, din Iași.

Nu mai puțin de trei mașini a distrus șoferul mastodontului, care a consumat puternic băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. Potrivit Ziarul de Iași, trei persoane care se aflau în zonă au scăpat ca prin minune.
Martorii au povestit că șoferul, care circula cu o viteză mare pe străzile înguste, ar fi vrut să ajungă în Valea Lupului.
"Am plătit, am greșit, asta-i treaba. O murit cineva? Nu! Se întâmplă accidente mai mari. Deci îmi asum răspunderea, care-i treaba. Îs țapăn de beat! Am băut trei zile", le-a explicat șoferul proprietarilor autoturismelor.
După o primă testare cu fiola, la care a ieșit 1,44 la mie alcool în aerul expirat, polițiștii l-au condus la spital pentru prelevarea de proble biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Bărbatul a fost la un pas să fie bătut de proprietarii mașinilor pe care le-a avariat.
"Îs obosit, am servit ceva, îs băut fără doar și poate. Am vrut să trag oleacă dreapta și am intrat în mașini", a mărturisit el, în fața agenților.
Martorii susţin că șoferul camionului circula cu viteză mare. El vroia să ajungă în Valea Lupului. Șoferul a fost condus de către polițiști la spital ca să îi fie recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei. El era să fie bătut de către proprietarii mașinilor pe care le-a avariat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.