VIDEO: Șofer profesionist român, prins cu 8 vietnamezi în semiremorcă la PTF Nădlac II Recomandat

VIDEO: Șofer profesionist român, prins cu 8 vietnamezi în semiremorcă la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră, din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit opt vietnamezi ascunși în interiorul unui automarfar, care încercau să iasă ilegal din țară.

În data de 13.03.2020, în jurul orei 02.48, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă 39 ani, conducând ansamblul rutier format din cap tractor marca Man, cu semiremorca marca Krone, ambele înmatriculate în România.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta panouri din PAL, având ca destinaţie Italia.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul semiremorcii, au fost descoperite ascunse opt persoane, printre obiectele transportate.

În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei opt barbaţi sunt cetățeni vietnamezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 36 de ani, care intenţionau să ajungă în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul ansamblului rutier, respectiv de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii vietnamezi ascunşi în camion.

La finalul cercetărilor urmează a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.