VIDEO Șofer de camion, strivit de cabina proprie după un carambol cu alte două camioane Recomandat

VIDEO Șofer de camion, strivit de cabina proprie după un carambol cu alte două camioane

Un şofer de TIR a murit strivit în cabina camionului, în urma unui carambol cumplit cu alte două vehicule grele. Accidentul s-a produs pe autostrada A4 dintre Latisana și Portogruaro, în Italia. Bărbatul de 54 de ani, rezident în San Fior, o comună din provincia Treviso, regiunea Veneto, era căsătorit de 15 ani cu o româncă. Anamaria a venit la locul tragediei însoţită de o rudă.

Guido Arnosti sau "Guidone", cum îi spuneau prietenii, a sfârşit miercuri dimineaţă, puţin înainte de ora 10:00, într-un accident produs pe tronsonul cu 3 benzi al autostrăzii A4, între Latisana și Portogruaro, spre Veneția, la kilometrul 458, în apropierea podului peste râul Tagliamento.

Treviso Today scrie că italianul conducea un un TIR încărcat cu furaje în momentul în care, din motive încă necunoscute, s-a izbit de un camion frigorific care, la rândul său, a intrat în coliziune cu transportor auto. Potrivit jurnaliștilor de la Quotidiano del Piave, autotrenul lui Arnosti și camionul frigorific sunt înamtriculate în Italia, în timp ce transportorul auto cu platformă este românesc.

Presa din Peninsulă a publicat imagini de la locul tragediei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.