VIDEO: Scuteristul carea rupea oglinzile maşinilor, spulberat de un Punto Recomandat

VIDEO: Scuteristul carea rupea oglinzile maşinilor, spulberat de un Punto

Un şofer înfuriat a dat cu maşina peste un tânăr care se distra cu scuterul și rupea oglinzile tuturor autoturismelor pe lângă care trecea în viteză.

Imaginile au fost filmate de mai multe camere de supraveghere instalate pe strada respectivă, iar poliţiştii au lansat un apel public de identificare a şoferului, însă mulţi internauţi au întâmpinat cu refuz cererea oamenilor legii.
Ashley Wood, un tânăr şi teribilist britanic în vârstă de 29 de ani, a început să spargă oglizile autoturismelor parcate, când a fost spulberat de pe scuter de un şofer furios.
Momentul şocant a fost filmat de camerele de supraveghere, tânărul fiind lovit şi aruncat într-o camionetă de un șofer furios, care a luat legea în propriile mâini, decis să facă dreptate, scrie thesun.co.uk.
Poliţiştii au menţionat că tânărul chiar a plănuit să facă asta, ca să se distreze.
"Ashley Wood a decis într-o dimineață că va sparge oglinzile laterale ale mașinilor parcate pe Pinxton, aşa că s-a urcat pe scuter şi a pus planul în aplicare. Este clar din materialul înregistrat că el nu a avut nici o considerație pentru proprietatea altor persoane, sau, de altfel, pentru siguranța altora", a precizat detectivul care s-a ocupat de caz.
Tânărul a primit o pedeapsă de 18 luni de închisoare cu suspedare, şoferul este căutat în continuare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.