VIDEO. S-a aflat identitatea șoferului profesionist mort în Cehia după impactul cu o mașină de întreținere Recomandat

VIDEO. S-a aflat identitatea șoferului profesionist mort în Cehia după impactul cu o mașină de întreținere

Pe o autostradă din Cehia a avut loc un accident înfiorător, accident soldat cu moartea unui român. Dinu, șoferul român de TIR, și-a pierdut viața chiar sub privirea oamenilor legii, care nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Întreg accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Iată cum s-a petrecut totul!

 O clipă de neatenție s-a transformat într-un accident înfiorător, mortal, care a uimit două țări: Cehia și România. În accidentul surprins de camerele de luat vedere amplasate pe șosea, protagonistul este, din nefericire, Dinu, un șofer român de TIR.

Românul s-a ciocnit de un camion, la care era atașat un indicator rutier și a ajuns direct pe contrasens. Ciocnirea a avut loc chiar sub ochii oamenilor legii.

Polițiștii au acționat imediat și au făcut tot posibilul pentru a-l salva pe românul rănit, dar totul a fost in zadar. Doar câteva minute mai târziu, la fața locului au apărut pompierii și paramedicii, care au depus toate eforturile necesare pentru salvarea șoferului de TIR.

Ulterior, s-a aflat și identitatea bărbatului. Este vorba despre Demian Florin Dinu, originar din Oradea, România. Șoferul lucra pentru o firmă din Arad.

Demian florin dinu

"Cu regret anunțăm vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru Demian Florin Dinu, care in dimineața zilei de 28.05.2020 a fost implicat în tragicul accident rutier din Cehia. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Întreg colectivul firmei LUAR SRL este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe! Drum lin, Dinu!", a scris firma din Arad pe rețelele sociale. (Spy News)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.