VIDEO Român, găsit inconștient într-un Mercedes înfipt sub un camion în Austria

VIDEO Român, găsit inconștient într-un Mercedes înfipt sub un camion în Austria

Doi tineri polițiști austrieci care erau în timpul liber au salvat miraculos un tânăr român, victimă a unui accident cumplit pe o autostradă din Austria, scrie Kronen Zeitung. Mercedesul din care l-au scos pe băiatul de 18 ani a fost târât 200 de metri pe șosea.

Marți de dimineață, în jurul orei 7.15, un Mercedes condus de un tânăr moldovean de 18 ani a intrat cu viteză, din spate, sub semiremorca unui TIR condus de un șofer bulgar de 46 de ani, pe autostrada Innkreis, A8, din Austria. Mașina s-a blocat sub camion, care a mai mers așa încă 200 de metri.

În dreapta șoferului Mercedesului călătorea un român de 18 ani, cei doi fiind rezidenți în Franța. Impactul cu camionul s-a produs în dreptul românului, care a rămas încarcerat între fiare. Salvat de Alex și de Tamara Doi tineri polițiști austrieci care erau în patrulare și se îndreptau spre secția unde lucrează au fost primii care au oprit lângă locul accidentului. Alex și Tamara, amândoi de 22 de ani, sunt polițiștii care au acordat primul ajutor victimelor accidentului. Tânărul a povestit sursei citate momentele trăite pe autostradă: „Eram în serviciul de patrulare când am descoperit locul accidentului, nesecurizat, la scurt timp după ora 7. (libertatea.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.