VIDEO. PTF Nădlac II: Șofer profesionist român, prins cu 10 vietnamezi în semiremorcă Recomandat

VIDEO. PTF Nădlac II: Șofer profesionist român, prins cu 10 vietnamezi în semiremorcă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit, ascunși în interiorul unui automarfar condus de un cetăţean român, zece cetăţeni din Vietnam care încercau să iasă ilegal din țară.

În data de 07.09.2020, în jurul orei 03.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă 41 ani, conducând ansamblul rutier format din cap tractor cu semiremorca înmatriculat în România.
Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta polistiren, având ca destinație Germania.
În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul marfă au fost descoperite ascunse zece persoane, dintre care șapte adulți și trei minori.
Cei zece cetățeni străini au fost preluați și transportați la sediul Sectorului PF Nădlac, pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Vietnam, de sex masculin, cu vârste cuprinse între 16 şi 37 ani, care au declarat că intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şoferul ansamblului rutier şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii străini ascunși, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.