VIDEO O ambulanță cade în șanțul unui drum ce trebuia reabilitat Recomandat

VIDEO O ambulanță cade în șanțul unui drum ce trebuia reabilitat

O ambulanță, în care se afla o mamă cu un copil ce trebuia să ajungă de urgență la spital, a căzut într-un şanţ săpat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanța. În incident a fost implicat și un taxi.

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui grav accident ce a avut loc joi noapte, în zona Dacia, din municipiul Constanţa. Un autoturism şi o ambulanţă, care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, s-au ciocnit, iar în urma impactului violent, ambulanţa s-a răsturnat într-un şanţ, într-o zonă unde au loc lucrări de reabilitare.

IPJ Constanța a informat că „la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția bulevardelor Tomis cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, și o ambulanță, condusă de un bărbat, de 62 de ani, care se deplasa având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 2 conducători auto, precum și a asistentei din ambulanță, o femeie de 23 de ani și 2 pacienți care se aflau în ambulanță, de 19, respectiv 4 ani.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, în zona Dacia, după ce o ambulanţă s-a răsturnat într-un şanţ, în zona respectivă având loc lucrări de reabilitare.

În urma accidentului, în care a fost implicat şi un taxi, patru persoane au fost rănite. Este vorba de şoferul ambulanţei, de asistenta medicală, de un copil şi de mama acestuia. Victimele erau conştiente şi au fost preluate de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale. Ulterior, la spital a ajuns şi şoferul taxiului care a suferit un atac de panică.

"Victimele sunt conștiente și au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la spital. Asistenta prezenta un traumatism craniofacial și de membru superior, ambulanțierul un traumatism toracic, minorul un traumatism toracic, o pacientă - un traumatism cranian și de membru inferior și a cincea victimă a suferit un atac de panică", a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, dr. Claudia Tatarici.

În zona unde a avut loc accidentul au loc lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii.

Accidentul a stârnit un val de revoltă pe reţelele de socializare. Internauţii acuză municipalitatea că lucrările începute pe Alexandru Lăpuşneanu nu se mai termină şi că oraşul este plin de ''tranşee''.



schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.