VIDEO Momentul în care un camion face 3 victime Recomandat

VIDEO Momentul în care un camion face 3 victime

Momentul accidentului înfiorător din Sibiu a fost filmat de un șofer. Pe imaginile surprinse cu o cameră de bord se poate observa cum șoferul camionului a pierdut controlul, pe centura Avrigului, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un autoturism ce circula regulamentar. Camionul a căzut apoi de pe viaduct. Impactul a fost devastator – trei oameni au murit pe loc. Tragedia s-a produs după ce una din roțile mastodontului ar fi sărit în mers.

Un camion s-a prăbuşit de pe un viaduct pe o cale ferată, după ce s-a lovit în plin de o altă maşină. Trei oameni au murit pe loc. Impactul brutal ar fi avut loc după ce o roată a TIR-ului a explodat în mers. Traficul rutier şi feroviar au fost blocate, transmite observatornews.ro.

„Am observat că a luat parapetul, a intrat în balans şi eu am început deja să frânez. Şoferul dinaintea mea nu ştiu ce a apucat să facă, că nu am văzut nici stopuri din partea lui aprinse. Eu când am văzut că vine pe contrasens, pe partea mea de mers, m am dat pe contrasens şi am trecut printr-un nor de praf exact de la impactul ăla, când l-a luat în dreapta mea, că eram în paralel cu ei când am încercat să evit accidentul.”, a spus martor.

„În maşina mică erau striviţi, n-a mai rămas nimic, n-a mai rămas nimic din maşina aia, era dezastru.”, a spus un alt martor.

„Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 1, pe centura ocolitoare a oraşului Avrig. Coleziune între autocamion şi autoturism, urmată de căderea în gol, în afara părţii carosabile, pe ampriza căii ferate.”, a spus Bogdan Maxim, șef Serviciu Rutier Sibiu.

„Era curbă la stânga, i-a explodat roata camionului, s-a rostogolit peste maşină camionul şi a căzut peste pod.”, a declarat un alt martor.

România a înregistrat anul trecut 81 de decese cauzate de accidente rutiere la un milion de locuitori, locul doi în Europa după Bulgaria, care are un deces în plus faţă de noi. Cele două ţări au cele mai ridicate rate ale mortalităţii în 2023, aproape dublu faţă de media din Uniunii Europene.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.