VIDEO: Microbuz cu români distrus de un camion, pe o șosea din Cehia. Un mort, șapte răniți Recomandat

VIDEO: Microbuz cu români distrus de un camion, pe o șosea din Cehia. Un mort, șapte răniți

O româncă e moartă, șapte români sunt răniți, din care patru extrem de grav, după ce un microbuz a fost distrus de un camion cu semiremorcă, pe o șosea din Cehia.

Un camion și un microbuz s-au ciocnit, marți, în jurul orei 14:00, în Tisova, în regiunea Tachov, la granița cu Germania. Opt români erau în microbuz și unul dintre ei, o femeie, care stătea pe locul din dreapta șoferului, a murit. Ceilalți șapte au fost răniți, patru dintre ei foarte grav, scrie denik.cz.
"Există șapte răniți la fața locului. Unul dintre oameni nu a supraviețuit accidentului.", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Dagmar Jiroušková.
Salvatorii au transportat trei răniți cu două elicoptere. "Serviciul de salvare aeriană de la Líní a transportat un bărbat în stare critică pentru ventilația pulmonară controlată și celălalt într-o stare foarte gravă, dar conștient, la Spitalul Universitar Pilsen. Serviciul de salvare aeriană din Praga a transportat un bărbat în stare foarte gravă la spitalul din Motol.", a informat purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare, Mária Svobodová.
Un bărbat și o femeie au fost transportați de ambulanțe în stare gravă la Spitalul Universitar Pilsen, pentru ventilație pulmonară controlată. "Am transportat alți doi bărbați cu răni moderate la spitalul din Stod.", a adăugat Svobodová. O femeie a suferit numeroase răni în accident, și a murit la fața locului.
Potrivit publicației Deník, toate victimele erau cetățeni români.
Publicația citată a explicat dinamica accidentului, petrecut la ieșirea dintr-un sat, într-o curbă la dreapta. Se pare că autocamionul a intrat cu viteză în curbă și semiremorca, o șa goală, a derapat și a acroșat microbuzul, pe care l-a aruncat de pe șosea.
O româncă de pe locul din dreapta șoferului microbuzului a murit pe loc, iar alți trei au fost duși la spitale cu două elicoptere. Un al patrulea român în stare gravă a fost luat de ambulanță. Cinci dintre români au rămas încarcerați.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.