VIDEO. În Belgia s-a deschis un centru mobil COVID 19 în interiorul unui autobuz Recomandat

VIDEO. În Belgia s-a deschis un centru mobil COVID 19 în interiorul unui autobuz

Un medic de la Spitalul Saint-Pierre din Bruxelles a transformat un autobuz într-un centru de testare COVID-19 mobil, care merge la domiciliu pentru efectuarea testelor. Scopul este acela de a crește numărul de teste efectuate zilnic în oraș. Belgia a raportat peste 41.800 de cazuri confirmate de COVID-19 și 6.262 de decese.

Centrele istorice din Belgia, Bruges și Bruxelles, sunt de obicei atât de aglomerate cu vizitatorii, încât autoritățile au luat în considerare limitarea turiștilor. De data aceasta, pandemia coronavirusului reduce turismul la zero, spun oficialii.
Spre deosebire de alte locuri turistice europene de top, cum ar fi Parisul și Amsterdam, site-ul patrimoniului mondial UNESCO Bruges depinde aproape în totalitate de cei opt milioane de vizitatori pe an, care aduc venituri de 750 de milioane de euro anual.
Aceste autobuze mobile de testare a COVID 19 ar putea ajuta la recuperarea turismului atunci când restricțiile se vor ridica.
Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății a declarat miercuri că majoritatea epidemiilor de coronavirus din Europa „par a fi stabile sau în scădere”, dar a avertizat că „virusul va fi alături de noi mult timp”. Tedros Adhanom Ghebreyesus a avertizat în continuare că „majoritatea țărilor sunt încă în stadiul incipient al epidemiilor lor” și că în unele dintre cele care au fost lovite timpuriu de pandemie „încep acum să reapară în cazuri.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.