Video: HOLLEMAN - NO. 1 ÎN TRANSPORTUL AGABARITIC ROMÂNESC Recomandat

Video: HOLLEMAN - NO. 1 ÎN TRANSPORTUL AGABARITIC ROMÂNESC

Transporturi agabaritice şi grele, pe rute interne şi internaţionale, cu diferite tipuri de remorci şi tractoare - reprezintă activitatea principală a companiei Holleman, cu o prezenţă de peste 20 de ani pe piaţa din România.

George Niță, directorul general al Holleman, a avut amabilitatea să ne răspundă la mai multe întrebări legate de activitatea companiei pe care o conduce, într-un videoclip pe care îl puteți urmări mai jos.
Compania dispune de dotările, cunoştinţele şi resursele umane necesare şi, astfel, este capabiliă să ofere servicii de transport agabaritic, folosind propriile trailere fabricate de companii de top, cum ar fi Goldhofer, Broshuis, Faymonville, Meusburger etc.
Totodată, deţine cel mai variat şi complex parc auto din România, Ucraina, Bulgaria, Ungaria şi Serbia cu autotractoare puternice 4×2, 6×2, 6×4, 8×4 şi trailere moderne, specializate cu 3, 4 sau mai multe axe, extensibile, cu alveole pentru utilaje pe roţi sau tip gondolă, cu gât detaşabil, potrivite pentru transportul combinelor, operaţiunile de încărcare / descărcare fiind mult uşurate.
Cele mai grele mărfuri sunt transportate cu remorci modulare Goldhofer, de mare capacitate.
Transporturile speciale necesită, deopotrivă, o coordonare atentă şi o logistică excepţională şi se realizează cu echipamente specifice, ce satisfac cele mai exigente cerinţe şi răspund celor mai complexe posibilităţi de transport.
Întreaga flotă respectă normele europene de protejare a mediului şi fiecare transport contractat este asigurat.
Cele mai practicate rute ale Holleman pentru transporturi agabaritice sunt Europa de Vest – Europa de Est – Asia de Vest, către, din sau prin România.
Clienţii companiei provin din industrii cu foarte mare distribuţie geografică şi varietate de produse şi apelează la serviciile Holleman pentru a transporta diferite utilaje şi echipamente grele în domenii precum: construcţii, agricultură, berării, mori de vânt, foraje, termocentrale, hidrocentrale etc.
Aceştia aleg Holleman pentru seriozitatea de care angajații companiei au dat dovadă de-a lungul anilor, pentru modul în care comunică şi se ţin de cuvânt.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.